АННА СУВОРОВА: ОБИРАЮ НУБіП, ОСКІЛЬКИ ЯКІСНА ОСВІТА - ЦЕ ВПЕВНЕНИЙ КРОК У ЧУДОВЕ МАЙБУТНЄ

21 квітня 2020, 13:26

- Представтесь, будь ласка.
- Я - Суворова Анна, студентка 1 курсу 2 групи. Вже рік, як втілюється моя заповітна мрія стати лікарем ветеринарної медицини. Без сумніву, минулого року обрала факультет ветеринарної медицини саме в НУБіП України.

- Анна, що можете сказати про дистанційне навчання?
- На даний момент навчання проходить дистанційно на платформі «Elern». Завдяки цій платформі студенти, знаходячись дома, мають зв’язок з викладачем і виконують навчальну програму. Дистанційне навчання - це не канікули для студентів, а наполеглива, щоденна розумова праця. Окрім платформи «Elern», викладачі проводять онлайн лекції, користуючись додатками «Сisco» або «Skype».
- Ви, як староста, що можете сказати про роботу групи в цілому?
- У перші кілька днів усе було незвично, але згодом всі адаптувалися. Зараз можу з точністю сказати, що на платформі ельорн задіяні 100 % одногрупників. Звичайно, що в дистанційному навчанні є і свої мінуси. Мені і одногрупниками подобалось ходити в університет на пари, спілкуватись один з одним, вивчати анатомію на препаратах, чого зараз не можемо. Вдома від навчання відволікають домашні справи та домашня обстановка. Зараз переживаю, як будемо здавати екзамени та які будуть бали. Опинившись на карантині, не буду приховувати, група і я були в шоці. Раніше я думала, що дозволити проводити навчання онлайн факультетам, які не мають справи з тваринами чи землею, можна, але навчати онлайн лікаря ветеринарної медицини - це нонсенс. Після місяця роботи онлайн, я визнаю, що помилялась, хоч і практичних навичок надзвичайно не вистачає, але здобувати теоретичні знання - можна. Завдячуючи електронній платформі eleаrn та оперативної подачі інформації від наших викладачів, ми отримуємо якісне навчання. Під час карантину ми маємо змогу не тільки слухати онлайн лекції, а ще й брати участь в обговорені, маємо можливість винести до розгляду теми, які було важко опанувати самостійно. На протязі карантину мотивує постійний контроль у вигляді здачі модулів, самостійних робіт та тестів. Приваблює доступність моніторингу інформації з різних видів гаджетів.
- Що говорять колишні ваші однокласники з інших ВУЗів?
- Під час карантину всі студенти знаходяться на дистанційному навчанні. При спілкуванні із колишніми однокласниками, які навчаються в різних університетах країни, обговорюючи ситуацію щодо навчання, мені було приємно усвідомлювати, що завдяки elern я опинилась в кращому становищі, ніж вони, тому що маю доступ до високоякісної освіти. Адже якісна освіта - це впевнений крок у чудове майбутнє!
- Що порадите майбутнім абітурієнтам?
- Скажу з впевненістю, що ні одного дня не пожалкувала про всій вибір. Викладачі є досить спрацьованою та потужною командою, яка подає приклад для нас. Надзвичайно приємно вражена матеріально-технічною базою факультету, клінікою ННВ Клінічний центр «Ветмедсервіс» і особливо музеєм анатомії. Університет розташований у мальовничому Голосієво, яке є лісопарковою зоною. Тому раджу всім, хто мріє опанувати професію лікаря ветеринарної медицини, обрати для цього НУБіП України»!!!

 

Розмову вела ст. викладач кафедри анатомії,
гістології і патоморфології тварин ім. акад. В. Г. Касьяненка
Наталія Друзь

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook