Робота гуртка переходить у дистанційний режим

18 квітня 2020 року
Кафедра управління земельними ресурсами

НУБіП зустрів весну 2020 року закритими навчальними корпусами та перенесенням навчального процесу на дистанційну форму, але гурток «Інноваційні методи в управлінні земельними ресурсами» продовжує свою роботу.

Від мети не можна відступати та й час для саморозвитку завжди знайдеться, тому під час карантину діяльність наукового гуртка переходить в дистанційний режим. Вона полягає у проведені лекцій, семінарів, обговорень та палких дискусій, під час яких учасники відкривають для себе новинки у «світі» управління земельними ресурсами.
Усі тонкощі управління відкриваються на онлайн лекціях, що пропонує проф. Дорош Ольга Степанівна на своєму Youtube-каналі. Бажаючі можуть долучитись за посиланням: https://www.youtube.com/channel/UC8BfkqkLBA2Mkl449hBBvzQ?view_as=subscriber
 
 
Доцент Бутенко Євген Володимирович запрошує до відеоконференцій на платформі ZOOM Video Communications. Під час проведення відео-чатів розглядаються новинки, які пропонує ринок інновацій, можливості застосування 3D сканування,  принципи обробки у сучасних програмах (Pix4D, DroneDeploy) та ще багато цікавого.
 
 
 
Без зупину розвивається і наукова робота гуртка. Так, Бутенко Є.В. разом із студенткою 3 курсу (скороченого терміну навчання) Кононюк А.В. провели дослідження стану і перспективи розвитку моніторингу земельних відносин в Україні. Принципи функціонування та головні тенденції на основі підібраних показників і науково обґрунтованих методів  висвітлені на сторінках науково-виробничого журналу «Землеустрій, кадастр і моніторинг земель» (№ 4 (2020)).
Не зупиняйтеся на досягненому та завжди прагніть до нових вершин. Гурток «Інноваційні методи в управлінні земельними ресурсами» зичить Вам успіхів та міцного здоров’я. Бережіть себе!
 
Студентка 3 курсу,
Яніна Степчук
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook