ТРИВАЄ ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ З ДИСЦИПЛІНИ «ОСНОВИ КЕРУВАННЯ ТЕХНІКОЮ» НА КАФЕДРІ НАДІЙНОСТІ ТЕХНІКИ

18 квітня 2020, 13:38

 

 

 

Під час карантину на кафедрі надійності технікинавчальний процес студентів 2-го курсу факультету конструювання та дизайну(спеціальність 133-«Галузеве машинобудування») з дисципліни«Основи керування технікою» організовано завдяки використанню Навчального порталуНУБіП України (https://elearn.nubip.edu.ua/).
Разом з тим, ефективно викладачами кафедри та студентами факультету ефективно застосовуються інші форми навчання. При цьому акцентується увага і на особистому спілкування по телефону, через Viber або ж електронною поштою.
Протягом місяця студенти факультету конструювання та дизайнуакадемічних груп ГМАШ-1801, ГМАШ-1802, працюють в ЕНК «Основи керування технікою»над модулем «Основи керування тракторами». В ці дні студенти вивчають теми «Основні прийоми керування трактором під час його руху» та «Керування тракторними транспортними агрегатами», готуються до підсумкового тестування за вказаним модулем.
Результати дистанційної роботи студентів над вивченням дисципліни «Основи керування технікою» підтверджують представлені нижче фотографії.

 

 

 

 

 

C:\Users\Администратор\Desktop\Керування с.г. технікою\IMG_20200415_160741.jpg
C:\Users\Администратор\Desktop\Керування с.г. технікою\image3.jpeg
 
C:\Users\Администратор\Desktop\Керування с.г. технікою\image2.jpeg
C:\Users\Администратор\Desktop\Керування с.г. технікою\image1.jpeg
 
Ефективність дистанційного навчання потребує високого рівня самоорганізації студентів та їх відповідальності. Аналіз показав, що кращими при вивченні дисципліни «Основи керування технікою»виявились студенти факультету конструювання та дизайну Олена Йолдич (староста групиГМАШ-1801),Ігор Максименко, Ольга Поварчук(групаГМАШ-1801), Людмила Наливайко (ГМАШ-1802).
Просимо студентів сприймати карантин як один із способів самоосвіти та самовдосконалення з використанням сучасних технологій дистанційного навчання.
Будемо сподіваємось, що дистанційне навчання триватиме не довго, і студенти 2-го курсу факультету конструювання та дизайну зможуть проходити «Начальну практику з керування технікою» вже безпосередньо на навчальній базі кафедри надійності техніки уВП НУБіП України «Великоснітинське навчально-дослідне господарство ім. О.В.Музиченка».
Побажаємо студентам, викладачам та співробітникам університету здоров’я та успіхів, спокою та взаєморозуміння!

 

Андрій Новицький, завідувач кафедри,
Павло Попик, к.т.н., старший викладач

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook