Квітневе засідання кафедри філософії в режимі онлайн

16 квітня 2020 року

16 квітня 2020 року відбулося чергове засідання кафедри філософії гуманітарно-педагогічного факультету, яке було проведено в режимі відео-конференції на платформі Elearn в Zoom Meeting. Завідувач кафедри філософії Савицька І.М. проінформувала колег про розпорядження керівництва університету та факультету, наголосила на виконавчій дисципліні та відповідальності в умовах дистанційного навчання під час карантину.

Особлива увага була приділена проведенню Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з філософіїКультенко В.П. як відповідальний секретар Конкурсу доповіла про те, що в Конкурсі взяли участь 54 студента з 37 університетів України, 13 з них отримали призові місця. Приємно зазначити, що наша кафедра, не дивлячись на форс-мажорні обставини, змогла гідно організувати та провести цей конкурс.

Окремо завідувач кафедри Савицька І.М. наголосила на підготовці до літньої екзаменаційної сесії в умовах дистанційного навчання, адже це нові виклики як для студентів, так і для викладачів. Наше завдання – постійно працювати, вдосконалювати курси, тримати контроль та зв'язок зі студентами, розробити та оновити екзаменаційні білети на платформі Elearn Moodle. У зв’язку з цим, Лаута О.Д. (відповідальна за ЕНК) відповіла на проблемні запитання щодо оцінювання студентів, сертифікації електронних курсів тощо. Всі викладачі кафедри прозвітували про роботу зі студентами в дистанційному режимі та свою наукову роботу за перший квартал.

 

 

Проф. Сторожук С.В. наголосила на проблемних питаннях розробки проєкту наукових досліджень, а доц. Данилова Т.В. – на активізації роботи над колективною монографією. Велика увага також була приділена питанню профорієнтаційної роботи, залучення абітурієнтів на олімпіаду до вступу в НУБіП України (допов. доц. Супрун А.Г.).

 

Беззаперечно, важливим питанням було і обговорення дотримання правил карантинного режиму, правил дезінфекції та гігієни. А головне – залишатися вдома, адже ми точно зрозуміли, що навіть в дистанційному режимі можливо працювати якісно та результативно!
Під час засідання були розглянути і інші питання життєдіяльності кафедри та організації її роботи.

 


Секретар кафедри філософії,
Ірина Матвієнко

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook