Кафедра міжнародних відносин і суспільних наук: карантин – тільки форма активної та продуктивної викладацької праці

14 квітня 2020, 22:40

14 квітня відбулося чергове засідання кафедри міжнародних відносин і суспільних наук, що було проведено у режимі відео-конференції на платформі Zoom.

На порядку денному засідання стояло декілька актуальних питань, повязаних із поточною роботою у режимі карантину. Завідувач кафедри Сергій Білан проінформував колег щодо заходів, що впроваджуються керівництвом НУБіП України щодо збереження активного освітнього процесу в режимі дистанційного навчання. Особливо було наголошено на необхідності дотримання усіх вимог щодо організації цього процесу та проведення занять згідно із їх поточними розкладом та необхідності завершення роботи щодо наповнення електронних навчальних курсів на платформі Elerarn.
 
 
 
Окремо були розглянуті питання щодо моніторингу стану здоров’я студентів спеціальності «Міжнародні відносини», кураторам академічних груп було дано розпорядження підготувати звітну інформацію щодо цього питання. Наразі важливим питанням є виконання студентами умов контрактної форми навчання, оплати за наступний семестр. Також було приділено увагу питанням необхідності продовження профорієнтаційної роботи щодо вступної кампанії на 2020-2021 навчальний рік, організації ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Україна-Польща», що пройде у інтернет-форматі 14-15 травня 2020 року, та студентської науково-практичної конференції, присвяченій 310-річчю ухвалення Конституції Пилипа Орлика, що запланована на 16 квітня 2020 року. По всіх питаннях були ухвалені відповідні рішення.
 
   
 
Також були розглянуті й інші питання діяльності кафедри та відбулося неформальне спілкування колег із поточних питань. До закінчення карантину такий формат проведення засідань кафедри визнано ефективним та необхідним для оперативності реагування та можливості живого спілкування у форматі он-лайн, що є важливим у психологічному та професійному сенсах.
 
 
 

 

 
Олександр Севастьянов,
доцент кафедри
міжнародних відносин
і суспільних наук
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook