День відкритих дверей: 10 переваг навчання на факультеті інформаційних технологій

29 березня 2018 року
День відкритих дверей у навчальному закладі - це не простий захід, а один з найважливіших, оскільки саме в цей день майбутньому абітурієнту надається можливість остаточно прийняти рішення вступати або не вступати в обраний заклад. Для тих же, хто ще не визначився з вибором, - це добра можливість ближче познайомитися з конкретним місцем подальшого навчання і визначитися з майбутньою професією.
 
29 березня факультет інформаційних технологій гостинно приймав на Дні відкритих дверей випускників шкіл, майбутніх абітурієнтів. Після загальної зустрічі із ректором університету Станіславом Ніколаєнком на них чекало детальне знайомство з факультетом, викладачами та студентами, які тут навчаються.
 
В оновленій 232 аудиторії 15 навчального корпусу не було жодного вільного місця. Декан Олена Глазунова познайомила присутніх з факультетом. Гостям факультету було представлено 10 переваг навчання на факультеті інформаційних технологій: 1) Престижна і затребувана професія; 2) Вивчення технологій майбутнього; 3) Високопрофесійні викладачі; 4) Інформаційно-освітнє середовище з повноцінним наповненням е-ресурсами; 5) Професійна сертифікація; 6) Відкрита наука; 7) Дружній студентський колектив; 8) Співпраця з ІТ-компаніями; 9) Міжнародна мобільність; 10) Сучасна матеріально-технічна база. Декан зупинилась на спеціальностях, за якими ведеться професійна підготовка, спектр яких цьогоріч поповнився освітньою програмою «Цифрова економіка», звернула увагу майбутніх абітурієнтів на можливості навчання з використанням ресурсів Microsoft Imagine Academy, Cisco Networking Academy та проходження професійної сертифікації від зазначених компаній, та розповіла про спортивне й культурно-виховне життя студентів.
 
Про студентське дозвілля розповіла заступник голови студентської організації факультету Вікторія Артемчук.
  
Доцент кафедри економічної кібернетики Катерина Тужик ознайомила студентів з можливостями закордонних практик та навчання.
 
Вступники переглянули відеоролики з youtube каналу факультету ІT.NUBIP. Родзинкою стало відео зверненням випускників до майбутніх абітурієнтів.
Студентам продемонстрували сучасні лабораторії факультету, які є вагомою частиною навчального процесу. Завідувачі кафедр розповіли про особливості навчання та виконання досліджень в кожній навчальній лабораторії.
 
 
.
 
На завершення гості факультету відповіли на три запитання щодо їх вражень від відвідування факультету з використанням хмарного сервісу Kahoot. Ми надзвичайно раді, що наш захід сподобався і переважна більшість планує вступати на спеціальності факультету.
 

Ірина Ясенова,

доцент кафедри комп’ютерних наук 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook