Я пишаюсь тим, що працюю із такими студентами!

14 квітня 2020 року
Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології


Як ви гадаєте, чи легко розв’язувати задачі із хімічного захисту рослин? А якщо це робити on-line, на великій відстані від викладача? Зовсім неможливо?

А ось студенти 2 групи 3 курсу ФЗРБтаЕ (спеціальність Захист і карантин рослин) з успіхом впорались із цим нелегким завданням і освоїли методику розв’язання задач, навчаючись вдома, дистанційно. Правда тут не обійшлося без он-лайн допомоги викладача та скайп-звязку.

Визначення норм витрат пестицидів за діючою речовиною, за концентрацією препарату в робочій рідині, знаходження необхідної кількості діючої речовини, препарату, робочої рідини на певну площу, об’єм із врахуванням кількості обробок… Багато інших складних, але цікавих завдань, студенти змогли зробити, користуючись сучасними технічними засобами навчання, доступними нам в умовах карантину.

Звичайно ми дуже скучили за живим спілкуванням, за нашими рідними університетськими аудиторіями, та намагаємось зробити все можливе, щоб студенти отримали необхідну інформацію і відповідний рівень знань.

А бажання працювати, навчатись, бути кращими у наших студентів неймовірне. Вони великі розумники і розумниці!

Я пишаюсь тим, що працюю із такими студентами і дуже вдячна їм.

 

 

 

 

Дмитрієва О.Є.,

доцент кафедри інтегрованого

захисту та карантину рослин

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook