Атестація студентів 4 курсу ОС «Бакалавр» з дисципліни «Ветеринарно-санітарна експертиза з основами технології та стандартизації продуктів тваринництва»

14 квітня 2020, 19:03

Дистанційне викладання дисципліни «ВЕТЕРИНАРНО-САНІТАРНА ЕКСПЕРТИЗА З ОСНОВАМИ ТЕХНОЛОГІЇ ТА СТАНДАРТИЗАЦІЇ ПРОДУКТІВ ТВАРИННИЦТВА» на кафедрі ветеринарної гігієни імені професора А.К.Скороходька забезпечують доценти Таран Т.В., Галабурда М.А. (англомовну групу), асистент Кондрасій Л.А.
Минулого тижня студенти 4 курсу ОС "Бакалавр" спеціальності 211 «Ветеринарна медицина» пройшли тестування на навчальній платформі https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=1974.
Майже всі студенти показали достатньо високий рівень знань за результатами пройдених тем лекційних занять: "Організація та методика післязабійної ветеринарно-санітарної експертизи туш і органів коней, птиці, кролів, нутрій"; "Хімічний склад м'яса"; "Зміни м'яса під час зберігання"; "Основи технології та гігієни консервування м'яса і м'ясних продуктів"; а також практичних занять: "Оформлення ветеринарних документів"; Дослідження лімфатичних вузлів туш, органів тварин під час проведення ветеринарно-санітарної експертизи"; "Ветеринарно-санітарна експертиза ковбасних виробів"; "Ветеринарнао-санітарна експертиза консервів".

Лише деякі студенти, які не набрали необхідну кількість балів для зарахування модуля, будуть здавати матеріал повторно. В цілому, за результатами атестації, можна зробити висновок, що студенти досить активно працюють самостійно і мають успіхи у дистанційному вивченні дисципліни.

Викладачі курсу активно спілкуються зі студентами та надають консультації використовуючи електронну пошту, зв'язок Viber тощо.

Пройшовши успішно атестацію студенти 4 курсу продовжують вивчати теоретичний і практичний матеріал з дисципліни.

НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС ТРИВАЄ!

доцент Т.В.Таран
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook