Роботи по відновленню газону футбольного поля НУБіП України

13 квітня 2020 року
м. Київ, НУБіП України

Весна з кожним днем вступає в свої права. Все навкруги прокидається після зимового сну і потребує нашої уваги.  Не є виключенням і газон футбольного поля НУБІП України.  Скарифікація, аерація, підсів та підживлення – це роботи, які необхідно провести навесні, щоб газон футбольного поля зустрів літо зеленим, красивим і здоровим. Тому, за дорученням ректора НУБіП України Станіслава Миколайовича Ніколаєнка, починаючи з кінця березня кафедра фізичного виховання розпочала відповідні роботи по відновленню газону.

Якісну скарифікацію з найсучаснішим обладнанням італійської фірми «Ferrari» на партнерських засадах провела провідна компанія Grasser. Дякуємо завідувачу кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій Мауеру Віктору Мельхіоровичу за налагодження партнерських зв`язків. Також висловлюємо подяку президентові ФК «Любомир» Джужику Леоніду Петровичу за налагодження поливної системи і забезпечення мінеральними добривами.

На середину квітня заплановано аерацію газону, що також має провести фірма Grasser.  та організацію регулярного покосу. А на кінець квітня частковий підсів, заміна пошкоджених ділянок футбольного поля і додаткове внесення мінеральних добрив.

Микола Костенко,

завідувач кафедри фізичного виховання

гуманітарно-педагогічного факультету

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook