ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 2020

12 квітня 2020, 21:28
НУБІП України

            На виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 04.10.2019 р. № 1271 на базі механіко-математичного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка з кінця лютого до початку квітня 2020 року відбувався перший етап ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі знань (спеціальностей) «Математика та статистика. Прикладна математика (механіка)» у 2019-2020н.р.
               За результатами рецензування студентських наукових робіт конкурсною комісією визначено фіналістів ІІ туру, що прийматимуть участь у підсумковій науково-практичній конференції ІІ туру (запланована у Львівському національному університеті імені Івана Франка на 28-29 квітня 2020 р.).
      У почесному списку фіналістів ІІ туру − студент ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження спеціальності АКІТ (Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології), 2 курс Жук Денис Євгенійович з науковою роботою «Інтегрування диференціальних рівнянь та їх систем операційним численням» (науковий керівник; доцент кафедри вищої та прикладної математики Панталієнко Л. А.).

         Якщо згадати, що цього року Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт відбувається напередодні 2020/2021 навчального року математичної освіти в Україні, то здобутки нашого студента «не чисто математичної» спеціальності у такому престижному конкурсі виглядають досить вагомими.
                Вітаємо Дениса з першою перемогою! Бажаємо творчого натхнення, успіхів у науковій роботі та подальших здобутків!

Ніна Батечко

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook