Дистанційне навчання – якісна форма організації навчального процесу з необмеженими можливостями

11 квітня 2020 року
     З початком обмежувальних заходів у зв'язку з карантином та переходом на дистанційну форму навчання, доцентом кафедри менеджменту імені професора Й. С. Завадського Троян Аліною забезпечується online викладання, використовуючи навчальну платформу E-learn, сервіс для проведення відео конференцій Zoom, електронну пошту та мобільний додаток Viber, навчальної дисципліни «Корпоративне управління», для магістрів 1-го року навчання освітньої програми «Менеджмент організацій і адміністрування».

     Так, 25 березня та 1 квітня, в online режимі для студентів було проведено лекцію-конференцію на тему: «Зовнішнє середовище корпоративного управління».

     Сервіси платформи надають можливість поділитися трансляцією свого екрану і таким чином демонструвати презентацію усім присутнім, що дуже зручно при поданні інформації студентам, а також дозволяє їм не тільки слухати, а й брати активну участь в обговоренні.

     26 березня викладачем аналогічно було проведено семінарське заняття, під час якого студенти зробили доповіді на теми, попередньо обрані ними.

     Про план роботи викладач заздалегідь інформує студентів у рубриці «Оголошення та новини» атестованого ЕНК на платформі E-learn та дублює повідомлення у групі Viber, спеціально створеній для встановлення контактів та спілкування.

     По завершенню вивчення матеріалу першого модуля, 2 квітня було також проведено модульний контроль за допомогою платформи E-learn.

     Окремо доцент Аліна Троян працює зі своїми дипломниками, отримуючи підготовлені студентами матеріали електронною поштою та коментуючи їх у телефонному режимі.
     Наявність сучасних технологій і можливість їх безкоштовного використання створюють належні умови для забезпечення дистанційного навчання, а також дозволяють як викладачам, так і студентам, розвинути нові навички та вдосконалити свою компетентність.


Тетяна Балановська,
професор кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook