Триває дистанційне навчання

9 квітня 2020 року

Студенти третього курсі продовжують дистанційне навчання із дисципліни «Земельний кадастр» під керівництвом доцента кафедри земельного кадастру Тихенко Ольги на ЕНК платформи «Elearn». 

Більшість студентів, які були дистанційно активними, успішно склали підсумковий тест за перший модуль Студенти виявили високу активність і сумління, оскільки останні теми модуля їм прийшлось опрацьовувати позааудиторно. 

Студенти поділилась своїми враженнями від дистанційного навчання. Так, Бурим Тетяна (студентка 3 курсу 2 групи) відзначає : «Не зважаючи на дистанційне навчання, мені подобається вивчати дисципліну «Земельний кадастр». Я із задоволенням роблю лабораторні та самостійні роботи за допомогою методичних рекомендацій. Якщо моментами щось не зрозуміло, то наш викладач, Ольга Володимирівна, в будь-який момент допоможе і пояснить. 

 

Даша Коломієць (студентка 3 курсу 2 групи) відмічає «При проходженні курсу Земельного кадастру на дистанційному навчанні не виникає особливих труднощів. На електронному курсі присутні лекції як у текстовому варіанті, так і в мультимедійному, що полегшує сприйняття інформації. До завдань надаються чіткі і зрозумілі методичні рекомендації. Також є можливість зв'язку з викладачем, щоб задати питання щодо виконання завдання, а повідомлення на форумі та в новинах приходять завчасно, завдяки чому можна спланувати свій час». Також своїми позитивними враженнями від організації дистанційного навчання поділились Анастасія Негода, Голенко Олена.

 

В цілому робота проходить злагоджено, хоч і дистанційно. 

Ольга Тихенко, доцент кафедри земельного кадастру

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook