Випускниця Крістіна Чухно: будь які виклики створюють нові можливості

6 квітня 2020 року

-Представтесь, будь ласка. Де ви знаходитеся на період карантину?

- Я, Чухно Крістіна, студентка економічного факультету ОС "Бакалавр" 2 курсу скороченого терміну навчання 9 групи спеціальності «Облік і оподаткування». На період карантину залишилась в Києві, оскільки паралельно працюю за спеціальністю. На даний час проживаю у сестри.

 

- Чи легко Ви адаптувалися до дистанційного режиму навчання?

- Завдяки минулому досвіду користування електронним ресурсом Elearn, адаптуватися до дистанційного режиму навчання було досить легко. Основне - це самоорганізація і тайм-менеджмент. На мою думку, це чудова можливість закріпити свої практичні навички, вдосконалити вміння користування електронними носіями, розвивати інтерактивну взаємодію між студентами та викладачами в процесі навчання. 

 -Які маєте побажання для викладачів?

-В більшості європейських вузів вже давно введене дистанційне навчання. Це дає чудову змогу розвиватися, працювати, паралельно вивчати щось нове і при цьому самостійно опановувати знання в обраній сфері, тому хотілось би і надалі використовувати цей метод навчання. 

-Скільки часу в день йде на самостійне навчання, тільки чесно?

- Пару години в день витрачаю на практичні завдання, а вивчення теоретичної частини залишаю на вихідні, це вже як звичка. Один з плюсів дистанційного навчання – студент самостійно вирішує, коли і скільки часу приділити на вивчення матеріалу, це прекрасний шанс для студентів, які працюють, розподілити свій час.

 -Чи вдається під час карантину займатися спортом, готуватися до олімпіади, читати книжки?

-  Дистанційне навчання дає можливість навчатися в своєму темпі, сприяє формуванню критичного мислення, ставить в пріоритет засвоєння знань, направляє на самостійність. При цьому з’являється більше вільного часу. Багато студентів, які поїхали додому, мають можливість допомогти батькам, зайняти себе за книгою чи написати бакалаврську роботи. Особисто я поєдную роботу бухгалтера та навчання. Отже, я бачу в цьому тільки позитив.

 

 Крістіна Чухно, староста групи

Воляк Л.Р, куратор 9 групи 2 СТ курсу

спеціальності "Облік і оподаткування" 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook