ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження посилює контроль дистанційного навчання

6 квітня 2020 року
     В умовах карантину є важливим удосконалення дистанційного навчального процесу. З цією метою ми провели дистанційні наради з завідувачами кафедр та старостами груп (старостат) у Cisco Webex та доручили наставникам і старостам груп провести відкрите анкетування студентів.

     Зібрана інформація по опитуванню студентів дала змогу отримати більш повну картину з дистанційним навчанням, з’ясувати проблеми, що виникають у кожного студента. На сьогодні ми маємо інформацію по 97% і їх участь у дистанційному процесі навчання. Цю інформацію опрацьовують завідувачі кафедр, наставники груп і викладачі, які здійснюють навчальний процес. Основна мета – зробити все можливе для отримання достаньо високого рівня процесу навчання.

Зі студентами і завідувачами кафедр прийняли рішення про проведення щонедільних дистанційних нарад.

     На нараді завідувачів також обговорювались питання наукової роботи, роботи аспірантів, профорієнтаційної роботи, проведення олімпіад, захисту дисертацій – перенесення у зв’язку з карантином.

Вітали наших колег, професорів Заблодського М.М. (81 бал) і Каплуна В.В. (79,5 бала) з упішним проходженням наукових проєктів у конкурсі МОН.

Володимир Козирський,
директор ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook