Запрошуємо до публікації у фаховому виданні категорії «Б» - журнал «Екологічні науки»

2 квітня 2020 року
м. Київ

 

 

логотип
  


«Екологічні науки» – академічне науково-практичне видання категорії «Б», засноване Міністерством екології та природних ресурсів України та Державною екологічною академією післядипломної освіти та управління у 2012 році.

На підставі Наказу Міністерства освіти і науки України № 409 від 17.03.2020 (додаток 1) науково-практичний журнал «Екологічні науки» внесений до Переліку наукових фахових видань України (категорія «Б») у галузі біологічних наук (091 - Біологія), природничих наук (101 - Екологія, 103 - Науки про Землю) та технічних наук (183 - Технології захисту навколишнього середовища).

Для публікації у науково-практичному журналі приймаються авторські матеріали, які інформують про нові результати або досліджують оригінальні підходи до вирішення актуальних наукових проблем екологічного спрямування.

Для розміщення статті у науково-практичному журналі «Екологічні науки» № 29 необхідно до 24 квітня 2020 року заповнити онлайн форму довідки про автора та надіслати на електронну пошту [email protected] статтю, оформлену згідно вимог.


Редакція присвоює DOI (digital object identifier) для статей.

Редакційна колегія журналу проводить внутрішнє анонімне рецензування всіх статей. Процедура рецензування може тривати до 4 днів. Після успішного проходження рецензування автор отримає реквізити для сплати публікаційного внеску на електронну пошту.

Запрошуємо всіх бажаючих до співробітництва з науковим виданням та пропонуємо надрукувати Ваші статті. З більш детальною інформацією Ви можете ознайомитись на сайті видання та в інформаційному буклеті.

 
  

Інформаційний буклет.pdf

Information letter.pdf

 
  

Бажаємо всім дослідницького натхнення, наполегливості і наукових здобутків на благородній ниві захисту довкілля!
 


 

Редакція науково-практичного журналу «Екологічні науки»,
Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління
Міністерства екології та природних ресурсів України
Адреса: вул. Митрополита Василя Липківського 35, корпус 2, м. Київ, 03035
Електронна пошта: [email protected]
Сайт видання: www.ecoj.dea.kiev.ua
Телефон: +380 99 428 67 00

 

 
  
 
 

Іван Роговський

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook