Дистанційне вивчення дисципліни "Екологія у ветеринарній медицині"

2 квітня 2020, 15:04

Продовжується дистанційне навчання студентів на кафедрі ветеринарної гігієни імені професора А.К. Скороходька факультету ветеринарної медицини із дисципліни «Екологія у ветеринарній медицині» для 1 курсу 3 групи зі спеціальності 211 "Ветеринарна медицина" (викладач: доцент Соломон В’ячеслав Віталійович).

30 квітня на 3 парі було проведено заняття з використанням електронних ресурсів та різноманітних додатків. Тема лабораторної роботи: «Зонування території тваринницьких підприємств. Санітарно-захисні зони та їх призначення. Ветеринарно-санітарні розриви».

Студентам було надано матеріал викладений у методичних рекомендаціях та додаткові методичні матеріали для належного забезпечення викладення дисципліни. Студенти ознайомились із санітарно-захисними розривами на різних підприємствах підконтрольних ветеринарній медицині та важливості значення відповідно визначених законодавчо нормативно-правових документів санітарно-захисних зон по відношенню до житлових забудов, переробних підприємств, тваринницьких господарств і доріг місцевого та державного значення тощо.

Так, окрім наочного навчального матеріалу студенти отримали додаткові консультації викладача у телефонному режимі та додатках Viber та Messengers та Telegram.

Доцент Соломон В.В.
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook