Харченко Яна - майбутня студентка факультету ветеринарної медицини

2 квітня 2020, 9:29

Не дивлячись на карантин, випускники шкіл серйозно задумуються над вибором свого майбутнього. Одна з них, учениця випускного класу київської школи Яна Харченко, планує здобути вищу освіту в Національному університету біоресурсів і природокористування України на факультеті ветеринарної медицини. Нещодавно майбутня абітурієнтка телефоном дала інтерв'ю, в якому розповіла про свої плани.

- Розкажіть, будь ласка, коротко про себе.

- Я Харченко Яна, випускниця 11 класу спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням іноземних мов № 220 міста Києва

- Про що мрієте?

- Мрію вступити на факультет ветеринарної медицини і сподіваюся, що так воно і буде. Мрію успішно закінчити факультет і здобути фах лікаря ветеринарної медицини та займатись улюбленою справою, що манить мене з дитинства. Надіюся стати висококваліфікованим спеціалістом і надавати допомогу тваринам.
 

 

- Чому обрали саме цю спеціальність і саме НУБіП України?

– Лише думка про те, що я зможу допомагати тваринам, мене надихає та додає віри, що в майбутньому спеціальність «Ветеринарна медицина» буде сповнена новими відкриттями. Ще з дитинства я була впевнена, що стану хорошим фахівцем та наполегливо працюватиму. Навчання саме у Національному університеті біоресурсів та природокористування України зможе втілити мою мрію, оскільки здавна цей заклад славиться високим рівнем підготовки фахівців і нині займає провідні позиції серед усіх вишів України.
НУБіП – це особливий заклад не тільки для мене, а й для моєї сім’ї. В ньому навчалися мій батько та хрещений, які теж повʼязані з ветеринарією. Вважаю, що НУБіП України - найкращий університет для здобуття вищої освіти та самореалізації. В інтернеті інформації про НУБіП України достатньо і я уважно стежу за подіями на сайті цього провідного закладу вищої освіти.

- Чого Ви очікуєте від навчання в університеті?

– Я впевнена, що в університеті на мене очікують кваліфіковані викладачі, якісна освіта з акцентом на практичне навчання, широкі перспективи та цікаве дозвілля з моїми однодумцями. Навчання в університеті дозволить мені здобути неоціненний досвід та стати відмінним фахівцем.

- Чи маєте вже якісь плани на майбутнє після закінчення навчання?

– Опісля закінчення університету я хотіла б підвищити рівень кваліфікації, можливо, постажувавшись у закордонних клініках або займатися науковою роботою.

 

Розмову провела Олена Журенко,
доцент кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook