Студенти-автоматники освоюють дисципліну «Електрифіковані технології в АПК. Ч2: Автоматизований електропривод» онлайн!

1 квітня 2020 року

Відповідно до виконання вимог наказу НУБіП України від 11.03.2020 р. №247 «Про заходи у НУБіП України у зв'язку із оголошенням карантину» викладачі кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій ННІ енергетики, автоматики і енергозбереженняактивно долучилися до використання технологій дистанційного навчання в організації освітнього процесу в умовах карантину.

Для студентів 3 курсу спеціальності 151 Автоматизація та компютерно-інтегровані технології доцентами кафедри Синявським О.Ю., Савченком В.В. та Книжкою Т.С. був підготовлений навчальний електронний курс дисципліни «Електрифіковані технології в АПК. Ч2: Автоматизований електропривод». Активне вивчення та конспектування лекційного матеріалу, підготовленого доцентом Синявським О.Ю., на тему «Визначення потужності електродивгунів» студентами відбувалося на цьому тижні.

Також паралельно студенти вивчали методичні рекомендації та оформляли виконанні самостійні та лабораторні роботи. Звіти з оформлених робіт надсилались викладачам для перевірки.

Віталій Савченко,

доцент кафедри електротехніки,

електромеханіки та електротехнологій

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook