Проводимо атестацію дистанційно

30 березня 2020 року

В умовах карантину кафедра земельного кадастру продовжує проведення занять із застосуванням засобів дистанційного навчання та інтернет-ресурсів. Зокрема, сьогодні завідувачем кафедри земельного кадастру д.е.н. Заяцем В.М. було проведено лекційне заняття з магістрами 1-го року навчання факультету землевпорядкування з дисципліни  «Ринок землі і нерухомості» на тему "Створення та розвиток іпотеки землі в Україні".

 

 

 

Наступною парою у магістрів першого року навчання була дисципліна "Організація землевпорядних робіт", (викладач доцен Бавровська Н.М.). Під час заняття магістри завершили перший модуль (підсумкова модульна контрольна робота) та отримали бали до атестації.

 

Магістри залишились задоволеними якістю викладання дисциплін викладачами кафедри земельного кадастру, про що свідчать їхні відкуки: 

    Тетяна Фільчук, магістр 1-го року навчання факультету землевпорядкування.

   "Враховуючи дану ситуацію в нашій країні дистанційне навчання найкращий варіант. В першу чергу хочу відмітити, що студенти продовжують навчальний процес в домашніх умовах без загрози їхньому здоров’ю. Дякуючи викладачам, які організовують роботу дистанційного навчання ми маємо змогу прослуховувати лекції онлайн за допомогою програм, під час яких ми можемо задавати питання, проводити дискусії. А також за допомогою системи Elern, яка функціонувала у навчальному закладі і раніше ми виконуємо практичні і самостійні роботи. Під час дистанційного навчання викладачі намагаються максимально забезпечити нас навчальним матеріалом, надають консультації під час навчального процесу".

    Іванна Ткачук, магістр 1-го року навчання факультету землевпорядкування.

    "Дистанційне навчання на період карантину, мені подобається так як я можу робити всі лабораторні роботи і модулі не виходячи з дому, а тим паче в наш час, коли всі лекції можна проводити по відеозвꞌязку і всі незрозумілі питання можна задати викладачу особисто. Дистанційне навчання – це дуже зручно!"

    Аліна Даньшова, магістр 1-го року навчання факультету землевпорядкування.

   "Дистанційне навчання подобається, бо маю можливість бути вдома в комфортних умовах та навчатися заодно. Також, коли мені зручно можу виконувати самостійні або практичні роботи".

   Юлія Рябова, магістр 1-го року навчання факультету землевпорядкування.

   "Навчатись на дистанційному навчанні мені подобається, адже  дистанційне навчання не має такого суворого режиму, як звичайне".

   Анастасія Дзюбенко, магістр 1-го року навчання факультету землевпорядкування.

   "Дистанційне навчання має свої певні плюси. Можна навчатися в зручний для себе час. Оновилися електронні курси з навчальних дисциплін. Вони мають ще більше інформації та корисних посилань. А онлайн лекції можна не тільки записати, а й  зберегти та прослухати, коли тобі потрібно".

В даний час на факультеті землевпорядкування проходить атестація, яка має бути завершена 31.03.2020 і враховувати активність студентів в дистанційному навчанні. В цілому інструменти та методи дистанційного навчання викладачами й студентами освоєні якісно, що відображають переважно позитивні результати проведених атестацій.

Наталія Бавровська, доцент кафедри земельного кадастру

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook