Національний фонд досліджень України запрошує вчених НУБіП України

30 березня 2020 року
Національний фонд досліджень України розпочинає конкурсну діяльність, спрямовану на грантову підтримку проєктів із виконання наукових досліджень і розробок вітчизняних вчених. З метою реалізації конкурсної діяльності фонд формує Реєстр експертів для проведення наукової та науково-технічної експертизи проєктних пропозицій, що будуть подаватися до фонду на конкурс проєктів з виконання наукових досліджень і розробок для отримання грантової підтримки.

 

     До реєстрації запрошуються вчені, які мають науковий ступінь, наукові публікації та досвід дослідницької діяльності. Реєстрація експерта не обмежує право науковця подавати проєктні пропозиції на конкурси. У цьому випадку експерт не буде залучатися до проведення експертизи проєктів у рамках конкурсу за тією ж тематикою, за якою він/вона братиме участь у конкурсному відборі.
     Оцінку проєктів експерти здійснюватимуть як на безоплатній, так і платній основі, відповідно до «Норм оплати праці експертів, які залучаються для проведення державної наукової та науково-технічної експертиз, що проводяться за рахунок коштів державного бюджету», затверджених Наказом Міністерства соціальної політики України 20.03.2017 р. № 434.

 

Реєстрація експертів здійснюється на офіційному сайті Національного фонду досліджень України за посиланням: https://grants.nrfu.org.ua/#/signIn. З усіма питаннями стосовно реєстрації можна звертатися до начальника управління забезпечення грантової підтримки фонду Поєдинок Наталії Леонідівни – (044)287-82-21, [email protected].

Джерело

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook