Дистанційна робота студентів: враження та побажання

28 березня 2020 року

     Доброго дня, я, Могила Юля. Під час карантину перебуваю вдома. Я б не сказала, що легко було адаптуватися, але і не важко. Просто, складно швидко переналаштуватися від звичайного метода навчання на дистанційне. Викладачі доступно пояснюють і допомагають, якщо виникають питання. Я багато проводжу часу за ельорном. Прокидають, десь годину-дві роблю свої справи, а потім сідаю за комп’ютер і до вечора роблю завдання, намагаюсь розібратися з якоюсь незрозумілою для мене темою. Якщо чесно, мало часу залишається. Але встигаю почитати. Читаю в основному ввечері і перед сном. Іноді, можу дозволити собі переглянути якийсь фільм.

  

     Доброго дня, я, Гудзь Теняна. Під час карантину знаходжуся вдома. Легко адаптувалася до дистанційного навчання. Викладачам бажаю здоров'я. Все доступно і зрозуміло пояснюють. Кожен день витрачаю час на самостійне навчання, виконую завдання в ельорні. Приблизно, годин 5 кожен день йде на те, щоб виконати завдання, а іноді весь день приходиться займатися, залежить від складності тем, що проходимо. На вихідних даю собі час відпочити, тому вдається і книжку прочитати, фільм переглянути чи серіал.
     Я, Гутовський Андрій, під час карантину намагаюсь не виходити на вулицю без необхідності. Дистанційне навчання є дійсно зручним та легким. Сподіваюсь викладачам зручно проводити так навчальний процес і вони будуть продовжувати працювати у тому ж дусі. Кожен день витрачаю по півтори години на сайті elearn.nubip. На карантині я активно відпочиваю, також мені вдається займатися спортом та саморозвиватися.
     Я, Бугай Артем. На період карантину знаходжусь дома в м. Лубни. Адаптування було нелегким. Незрозуміло, що і в якій послідовності робити. Викладачам бажаю 36,6. Якщо чесно, в день на навчання йде 2-3 годин. Я нічим таким не займаюся, але вільний час є.

     Я, Огілько Віолета, під час карантину я знаходжусь весь час вдома. Адаптуватися до дистанційного навчання було важко. Дуже багато завдань, які ми не завжди знаємо як робити. Є і свої плюси - лекції можна слухати в піжамі і не треба нікуди йти. Лояльніше ставити нам оцінки хіба що, бо нам все таки важко самим опрацювати таку купу матеріалу. В день на навчання іде кілька годин, це справді так. А одну роботу йде більше 40 хвилин, а таких робіт більше 20 + модулі і самостійні. Також у нас приходять лекції в онлайн режимі, це ще година 20 хвилин. Під час карантину вдається не все, що хотілось би. Займатися спортом вдома не дуже цікаво, але час для розумового розвитку звичайно що є. Можна почитати, помалювати, приділили увагу собі.

Юля Могила, Андрій Гутовський,
Артем Бугай, Віолета Огілько,
студенти 1 курсу 3 групи
факультету аграрного менеджменту
Інна Гуща,
доцент кафедри економічної теорії 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook