Студенти розуміють значення дистанційного вивчення біохімії для свого майбутнього: перші результати

27 березня 2020, 16:40

Дистанційне викладання дисципліни «Біохімія у тваринництві», розробленої на платформі «Elearn» для студентів 1 курсу ОС «Бакалавр» факультету тваринництва та водних біоресурсів повного терміну навчання професором Ларисою Кліх та доцентом Ольгою Тупицькою на кафедрі біохімії і фізіології тварин імені акад. М. Ф. Гулого продовжується.

Студенти успішно склали тест за перший змістовний модуль «Основи фізичної і колоїдної хімії. Методи біохімічних досліджень у тваринництві» і опанували теми: Буферні розчини, сорбція, колоїдні розчини, фізико-хімічні методи досліджень. Вони виконали самостійні роботи, які включають по 10 відкритих питань і задачі та вправи для самостійного розв’язання.

Аналіз результатів тестування показав, що середня оцінка у групах складає 22 бали. Статистика свідчить, що активність студентів, які заходять на електронний курс, висока.

Дистанційне навчання не обмежується лише виконанням певних завдань, адже застосування електронних курсів передбачає online-спілкування студентів із викладачами, яке постійно здійснюється через форум і чат. У найближчий тиждень планується проведення online-семінару за темою «Вуглеводи».
Для зручності контактів викладач-студент були створені групи у Viber, де студентам надаються додаткові консультації.
Ми впевнені, що дистанційна форма навчання допоможе студентам самоорганізуватися, зосередитися на найважливіших справах і свідомо підійти до вивчення дисципліни «Біохімія у тваринництві», яка є необхідною для фахівців спеціальності «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва».

К.б.н., доцент Ольга Тупицька

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook