Робота кафедри вищої математики під час карантину

27 березня 2020 року

  З 12 березня 2020 року викладачі кафедри вищої математики ім.М.П.Кравчука, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів від 11 березня 2020 р. № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» та наказу ректора НУБіП України від 11.03.2020 р. № 247 «Про заходи у НУБіП України у зв’язку з оголошенням карантину», проводять навчання студентів дистанційно із використанням освітнього порталу університету «Elearn», а також шляхом електронного листування, спілкування у створених групах через месенджері Viber та інших сучасних сервісів.
Викладачі кафедри вищої математики ім. М.П.Кравчука у другому семестрі викладають на економічному факультеті (Іванова Ю.І., Артемчук Л.М., Ружило М.Я.), факультеті інформаційних технологій (Ружило М.Я.), факультеті землевпорядкування (Арнаута Н.В.), НІІ лісового та садовопаркового господарства (Савчук С.Г.). 
Для студентів економічного факультету спеціальностей: 051 Економіка; 071 Облік і оподаткування; 072 Фінанси, банківська справа та страхування; 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність доцентом Івановою Ю.І. розроблений електронний навчальний курс «Математика для економістів», який включає розділи вищої математики та прикладної математики.

У курсі розміщений лекційний матеріал, практичні, самостійні роботи, також по ряді тем розміщені відеоуроки, презентації.

Після запровадження карантину усім студентам було повідомлено, що за розкладом занять викладачі будуть готові проводити он-лайн заняття через Viber та проводити он-лайн консультації за вимогою/проханням студентів. 
Інформування студентів кафедра проводить трьома шляхами: через освітній портал «Elearn», електронну пошту та Viber.

Здача робіт студентами налагоджена в освітньому порталі «Elearn». Завідувач кафедри вищої математики ім. акад. М.П. Кравчука Іванова Ю.І. та доцент Артемчук Л.М. і старший викладач Ружило М.Я., які виступають асистентами в курсі «Математика для економістів», перевіряють роботи студентів та контролюють активність та діяльність кожного студента. До робіт, які вимагають зауважень, викладачі пишуть коментарі, зв’язуються із студентами, тобто існує постійний зворотній зв'язок із студентами.

Кафедра вищої математики вирішила на обмежувати здачу робіт студентами за розкладом. Як свідчить статистика, найбільше переглядів курсу та здача робіт студентами здійснюється у четвер.

 У зв’язку з продовженням карантину, кафедра працює над розробкою форм та методів підсумкової атестації конкретно кожної групи студентів.

 Студентка 1 курсу ФіН Коляда Кристина вивчає тему "Еластичність функції"дистанційно.

  Студентка Роїк Вікторія (1 курс, ОіО) опрацьовує теоретичні матеріали  в ELEARN

Студентка  Колбасинська Вікторія (1 курс, Економіка підприємств) працює над вивченням теми "Дослідження функції".

                                                                           Завідувач кафедри, к.ф.-м.н., доцент  Іванова Ю.І. 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook