Не дивлячись на складний час в Україні та світі – навчання на факультеті харчових технологій триває!

25 березня 2020 року

Триває другий тиждень карантину, але ж навчатись потрібно, тому усі студенти та викладачі нашого університету працюють дистанційно на електронній платформі Elearn. Не стали виключенням і студенти 2 курсу, факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, сьогодні ми працюємо по дисципліні фізико - хімічні та біохімічні основи пеперобки м'яса, студенти постійно отримують завдання  і вправно їх виконують.

 

Зручною функцією навчального порталу є можливість одночасно надсилати повідомлення студентам конкретної групи або всього курсу через опцію «Новини». За допомогою цієї опції викладач надсилає загальні завдання, озвучує теми лекцій, лабораторних та самостійних робіт які необхідно опрацювати студентам. Інформація надходить на пошту кожному студентові та доступна на форумі.

Активність використання електронних курсів для самоосвіти під час карантину, свідчить статистика відвідування студентами та викладачами курсів.

Ірина Веретинська,
асистент кафедри технології м̓ясних,
рибних та морепродуктів

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook