Звіт про роботу гуртка з паразитології за жовтень 2019 року

8 листопада 2019 року

Студенти гуртка паразитології Ляшко Валентина, Захарова Оксана, Волкодав Олексій та Найда Марія разом з доцентами кафедри паразитології та тропічної ветеринарії Галат М.В. та Семенко О.В. взяли участь у міжнародному проекті «Місто професій 2019» – заході, що зарекомендував себе, як наймасштабніший профорієнтаційний проект України. В рамках якого 5 жовтня в парку ім. Т.Г. Шевченка кожна дитина, незалежно від віку, отримала паспорт і мала змогу «влаштуватись на роботу» де могли познайомитись з особливостями професій. Серед представлених професій була представлена професія лікаря ветеринарної медицини. Наші гуртківці на цьому заході представляли і напрацювання гуртка, ділилися своїми враженнями про майбутню професію та запрошували всіх бажаючих вступати до лав рідної «Alma mater».



Гуртківці з викладачами кафедри приймають участь у «Місті професій»

Наші гуртківці взяли участь в роботі студентської секції Всеукраїнської науково-практичної конференції «Сучасні тенденції ветеринарної освіти та науки», що відбулась на базі факультету ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України 9 жовтня 2019 р. За результатами якої вони мають 6 тез доповідей.

 
Валентина Ляшко доповідає про дирофіляріоз на студентській секції Всеукраїнської науково-практичної конференції «Сучасні тенденції ветеринарної освіти та науки»

За жовтень місяць відбулось три засідання гуртка, в тому числі спільно з професорм М.П. Прусом. Заняття було присвячене діагностиці кровопаразитарних протозойних хвороб. На ньому студенти відпрацьовували різні методики фарбування мазків крові та вивчали особливості диференційної діагностики кровопаразитарних хвороб.


Також студенти-гуртківці приймали участь у науково-дослідній роботі кафедри паразитології та тропічної ветеринарії. Вони приймали участь у дослідженні проб фекалій від диких тварин та дослідженні молюсків на наявність в них личинкових стадій паразитів. 


Студенти-гуртківці за дослідженнями

О. Семенко

 

 

 
 
 
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook