Новини гуртка з паразитології за вересень місяць

5 жовтня 2019 року

За вересень місяць було проведено 3 робочих засідання гуртка, на яких студенти-гуртківці мали змогу долучитись до наукової роботи кафедри паразитології та тропічної ветеринарії.
Так, всі бажаючі студенти-гуртківці приймали участь у дослідженні проб фекалій, відібраних від диких тварин з Чорнобильського радіаційно-екологічного біосферного заповідника та виявляли збудників гельмінтів різних класів (нематод, цестод, трематод). Проводили дослідження проміжних хазяїв паразитів (комарів, молюсків, кліщів тощо) на наявність у них різних збудників паразитарних хвороб.


Староста гуртка з паразитології Оксана Захарова разом з доцентом кафедри паразитології та тропічної ветеринарії Мариною Галат за проведенням гельмінтологічних досліджень


Студенти-гуртківці за дослідженням молюсків на наявність у них личинкових стадій збудників паразитарних хвороб

У вересні місяці до нас також приєдналась студентка 1 курсу факультету ветеринарної медицини Ляшко Валентина.
В суботу 28 вересня наш гурток вже традиційно прийняв участь у заході, який закликаний популяризувати науку «Наукові пікніки», який відбувся у парку Т. Г. Шевченка. В цьому заході прийняли участь і наші студенти-гуртківці: Анастасія Сизоненко, Валентина Ляшко та Мирон Жмура.

Студенти-гуртківці на «Наукових пікніках» в парку Т.Г. Шевченка разом з викладачами представляють наш університет

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook