На кафедрі глобальної економіки дистанційно продовжується підготовка студентів освітньо-професійної програми «Прикладна економіка», спеціальність 051 «Економіка»

21 березня 2020 року
   Перед науково-педагогічними працівниками кафедри глобальної економіки вже постало чергове непросте завдання – як організувати освітній процес дистанційно. Бажання продовжити навчати студентів важливим речам змусило швидко та гнучко перебудувати свою викладацьку діяльність.

     Впровадження елементів дистанційного навчання в НУБіП України спонукає науково-педагогічних працівників кафедри глобальної економіки до здійснення освітньої діяльності за новими технологіями, апробації та впровадження новітніх методик організації навчального процесу, підвищення кваліфікації.
     Прикладом стала робота доцента кафедри глобальної економіки Наконечної Катерини з використанням ЕНК «Регіональні концепти розвитку» на тему: «Механізм державної регіональної економічної політики» для студентів освітньо-професійної програми «Прикладна економіка», спеціальність 051 «Економіка».

     В нагоді став досвід набутий Наконечною Катериною в результаті проходження стажування у 2019 році, Wyższa Szkoła Społeczno-Gospodarcza, м. Пшеворськ) із вивченням елементів болонського процесу в системі розвитку вищої освіти в країнах ЄС, інноваційних методів і технологій в освітньому процесі, науково-педагогічний розвиток і підвищення кваліфікації викладачів, дистанційних технологій навчання у вищій освіті, інтернаціоналізацію навчального процесу та академічну мобільність викладачів та студентів. Досвід дистанційного навчання, знайомство з особливостями його організації та методичного забезпечення, безперечно, стали корисними для наших студентів.

 

     На фотографіях викладач Катерина Наконечна, студенти Микола Савчук та Олена Хринюк освітньо-професійної програми «Прикладна економіка», спеціальність 051 «Економіка». Фахова підготовка майбутніх професіоналів триває.

Наталія Вдовенко,

завідувач кафедри глобальної економіки

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook