Відбувся ІІ етап шахового марафону під девізом: «Gens una sumus» – «Усі ми єдина сім`я»

19 березня 2020 року
     Гра в шахи стає все більш популярною в НУБіП України. І вже можна сміливо стверджувати – шаховий спорт нашого університету вийшов на високий рівень професіоналізму. Шахова боротьба за звання «Шаховий король» НУБіП України та кубок Кваші С.М. продовжується.

     У другому етапі змагань, за шахівниці сіли гравці професорсько-викладацького складу та співробітники Університету, серед яких були майстри міжнародного класу, майстри спорту та власники перших розрядів з шахів.
     Шахові поєдинки в І та ІІ етапах змагань показали високий рівень проведення змагань та професіоналізм учасників як викладачів так і студентів. А також, високий рівень організації та проведення змагань відділом виховної роботи та студентських справ та спортивним клубом «Шаховий король НУБіП України».

  

  

  

  

  

     Шаховий марафон вийшов на фінішну пряму і всі учасники, організатори та шанувальники шахів вдячні ідейному організатору – Сергію Кваші, проректору з навчально-виховної роботи за такий чудовий проект, який об’єднав всіх під девізом: «Gens una sumus» – «Усі ми єдина сім`я».

     По результатам проведеного турніру, у фінальній частині змагань, команда професорсько-викладацького складу та співробітників Університету виступатиме в наступному складі: Слепцов Юрій, Базилюк Василь, Савченко Олександр, Данильчук Михайло, Гнилоскуренко В’ячеслав, Кукушев Зафир, Макаревич Анатолій, Юхновский Василь, Чернецкий Анатолій, Юсюк Татьяна; резерв – Хижняк Анна та Бешун Олексій.

     Головний суддя – Михайло Данильчук, головний секретар змагань – Микола Литвин бажають всім учасникам спортивних успіхів у фінальній частині змагань та висловлюють подяку коменданту гуртожитку № 9 Ліді Йовенко за гостинність та теплий прийом.

Чекаємо поціновуючів шахів на наступних шахових баталіях!

Микола Литвин,
провідний фахівець відділу виховної роботи
та студентських справ

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook