Дисципліна «Товарознавство і сертифікація» в рамках Eco- EXPO-2020

11 березня 2020, 12:08
м.Київ

Дисципліну «Товарознавство і сертифікація» неможливо вивчати лише в аудиторії. Сучасний світ постійно пропонує нові продукти, розвиваються нові або утверджуються науковими доробками способи виробництва харчових продуктів, що приваблює інтерес майбутніх фахівців у цій галузі. Тому студенти спеціальності 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» разом із асистентом Кондрасій Людмилою відвідали Міжнародну виставку – Eco-EXPO-2020. Студенти ознайомилися із цікавими продуктами харчування крафтової серії – тверді овечі сири, апіпродукти (поєднання продукції бджільництва з лікарськими травами та ягодами, горіхами), а також вивчили асортимент продукції виробників, що вже досить професійно виготовляють горіхові пасти, лікувальні закваски для молочнокислих продуктів, сушені овочі та солодощі без цукру тощо.

У програмі заходів відвідано семінар «Тенденції розвитку органічного руху в Україні та світі», на якому Андрій Коняшин – виконавчий директор органічного руху України розповів про органічний бізнес в Україні.

Л. Кондрасій

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook