Вдале продовження змагань Студентської ліги України з баскетболу серед жіночих команд

9 березня 2020, 20:35

 

4 березня відбулася четверта гра територіального етапу змагань в рамках ХV Універсіади України з баскетболу. У спортивному комплексі НУБіП України жіноча збірна з баскетболу приймала студентську команду з ТНУ ім. В.І. Вернадського. Підтримати наших дівчат прийшло багато вболівальників, як студентів так і викладачів університету.

     Початок гри був не за нашою командою. Суперниці відразу реалізували кілька атак, вийшовши вперед. Натомість збірній НУБіП України не вдавалося влучити у кільце, хоча кидків робилося чимало. Всю першу чверть наші дівчата доганяли команду ТНУ, але перевага була на боці суперниць з різницею у три очки.

     На перших хвилинах другої чверті наші баскетболістки намагалися вийти вперед, але їм не щастило. Більшість вдалих перехоплень не завершувалися влучними кидками, м`яч, ніби зачарований, ніяк не хотів потрапляти у кільце. Суперниці, навпаки, хоч і гірше грали у захисті, але і з середньої дистанції закидали двохочкові. Хід поєдинку змінила Яна Митник (випускниця ф-ту харчових технологій і управління якістю АПК), тричі підряд влучивши у кільце, що дозволило вивести збірну НУБіП України вперед. Друга чверть завершилася вже з перевагою у 4 очки на нашу користь.

     Надалі дівчата не дали суперницям жодного шансу. Тепер вже не клеїлася гра у збірної ТНУ. А наші дівчата, нарешті підібрали ключи до суперниць, чітко робили передачі, вдало працювали на підборах, і, врешті-решт, перемогли з рахунком 81:61.

Вітаємо наших баскетболісток з перемогою і бажаємо вдалих ігор і надалі!

Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання
гуманітарно-педагогічного факультету

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook