Факультет захисту рослин, біотехнології та екології вкотре радо зустрічає в своїх стінах вчителів біології міста Києва

6 березня 2020 року
Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології
05 березня 2020 року в університеті, на базі факультету захисту рослин, біотехнології та екології було прийнято вчителів біології міста Києва, в рамках підвищення кваліфікації.

     28 вчителів біології радо зустріли адміністрація факультету в навчальному корпусі №4. Декан факультету Микола Доля, відкрив офіційну частину зустрічі, презентував факультет та розкрив всі перспективи співпраці шкіл з факультетом у розрізі кожної спеціальності: захист і карантин рослин, біотехнології і біоінженерія, екологія.

 Юлія Рибалко, презентувала університет, наголосивши на ТОПових позиціях НУБіП України серед закладів вищої освіти Києва і України, а також на 10 перевагах навчання. Зупинилася більш детально на перевагах участі учнів шкіл у Всеукраїнській олімпіаді для вступу в НУБіП України, що викликало жваву дискусію і позитивний інтерес вчителів біології.

 Оксана Сикало розповіла про здобутки і перспективи факультету захисту рослин, біотехнології та екології, матеріально-технічну базу, міжнародні навчальні проекти та програми стажування, працевлаштування.

     Завідувач кафедри загальної екології та БЖД Володимир Боголюбов наголосив, що вчителям пощастило, адже вони сьогодні познайомляться з матеріально-технічною базою та науковими доробками одного з найпотужніших, перспективних факультетів, який займає лідируючі позиції з підготовки фахівців за спеціальностями серед собі подібних факультетів в Україні.

   Наступним етапом було ознайомлення учасників семінару з матеріально-технічною базою навчальних, навчально-виробничих, навчально-науково-виробничих лабораторій підпорядкованих факультету, зокрема фітопатології, ентомології, екологічної біотехнології, екологічної паспортизації територій і підприємств агросфери, навколишнього середовища і здоров’я людини та ін. Провідні фахівці кафедр ознайомили вчителів біології із сучасними напрямками наукових досліджень та продемонстрували деякі експерименти, а також запросили вчителів та їх учнів до наукової співпраці в рамках написання робіт МАН та проєктів.

  Учасники висловили щиру вдячність ректору університету Станіславу Ніколаєнку, організаторам та викладачам, за теплий, цікавий, професійно-орієнтований захід, який для всіх учасників надав цінні знання і залишив лише позитивні враження та емоції.

Юлія Рибалко,
доцент кафедри екології агросфери та екологічного контролю

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook