Майбутні медики з Гайсинського медичного коледжу зацікавилися навчанням на факультеті ветеринарної медицини

4 березня 2020 року

Доктор ветеринарних наук, професор, академік НАН ВО України Карповський Валентин Іванович 27 лютого 2020 року з метою проведення профорієнтаційної роботи відвідав Гайсинський медичний коледж Вінницької області, випускником якого він є. У своєму виступі перед студентами коледжу професор повідомив про високий рейтинг НУБіП України порівняно з іншими навчальними закладами вищої освіти України. До відома студентів випускних курсів були представлені історія університету та факультету ветеринарної медицини, правила прийому, можливості підготовчих курсів до здачі ЗНО, про участь у предметних олімпіадах, навчальну та наукову роботу студентів, спортивні і культурно-масові заходи університету.

Розповідь професора В. І. Карповського викликала значний інтерес у слухачів, частина яких виявила бажання подавати документи для вступу на факультет ветеринарної медицини нашого університету.

Велику допомогу в організації та проведенні зустрічі надала виконувачка обов’язків  директора Гайсинського медичного коледжу Яременко Людмила Василівна. Висловлюємо їй щиру подяку.

Також інформаційні матеріали щодо вступу у НУБіП України були розповсюджені серед випускників шкіл №№ 1, 3 міста Бершадь Вінницької області.

Валентин Карповський,
доктор ветеринарних наук, професор,
професор кафедри біохімії і
фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook