Проходження квесту «Загублені в банку» в рамках профорієнтаційної роботи кафедри банківської справи та страхування!

17 лютого 2020 року

 

     11 лютого 2020 року, студенти 1 курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» та студенти 1 курсу ВП НУБіП України «Боярський коледж екології і природних ресурсів» в рамках профорієнтаційної роботи в супроводі викладача кафедри банківської справи та страхування доц. В.А. Костюк відвідали «ПриватБанк» та пройшли квест «Загублені в банку».


     Мета квесту – за допомогою підказок, які знаходяться в кімнаті, відкрити всі сейфи і знайти необхідний ключ та вибратися з приміщення. Всі підказки були логічними і привели до бажаної цілі, якщо бути уважним і, в першу чергу, зацікавленим вибратися «на волю».  

   На проходження квесту виділялася одна година. Перш за все співробітник банку провів інструктаж та розповів правила проходження квесту. Після цього, студентів розподілили по групам і вони почали по-черзі свою спробу .

   Студенти досить жваво і весело провели час. Одна з груп пройшла квест за 31 хвилину. Їм було запропоновано стати тренерами в банку.

       Після проходження даного квесту всі учасники отримали сертифікати.

    В кінці зустрічі студентам було запропоновано зареєструватися для навчання в бізнес-школі, яку нещодавно відкрив «ПриватБанк» та прийняти участь в олімпіаді з грошовим призом.


Ольга Файчук, 

доцент кафедри банківської справи та страхування

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook