Професійна етика очима професіоналів.

24 лютого 2020 року

У наш час керівнику служби ветеринарної медицини належить важлива роль і в формуванні молодого лікаря як творчої особистості. Керівник будь якого підрозділу ветеринарної медицини - неначе диригент для оркестру, почесним завданням якого є поєднання голосів кожного інструмента в гарну музику. А поєднання зусиль членів колективу на виконання конкретних завдань належить керівнику. Об'єднати людей з різними характерами, поглядами на життя, з різною професійною підготовкою, різним рівнем знань і умінь - завдання не з легких.


27 лютого о 8.30 в ауд. 412 відбудеться зустріч-лекція співкерівника однієї з клінік ветеринарної медицини Києва «Ветеринарна клініка Долецьких», Віталія Станіславовича Долецького на тему: «Професійна етика лікаря ветеринарної медицини. Особистість і психологія керівника».


Із гостем будемо говорити про стилі роботи, про методи підвищення ефективності праці колег та підлеглих, про контроль, навчання персоналу, проблеми спілкування з різними психотипами людей у колективі тощо.
Запрошуються усі бажаючі.

Кучерук Марія

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook