Магістри спеціальності «Захист і карантин рослин» на виставці «АгроВесна-2020»

24 лютого 2020 року
Виставковий центр, м. Київ

Магістри спеціальності «Захист і карантин рослин» на виставці

«АгроВесна-2020»

 

18 лютого 2020 року магістри освітньої програми «Захист рослин» разом з викладачем доцентом Лесею Бондаревою відвідали головну міжнародну аграрну подію «АгроВесна-2020», якій виповнилося 10 років. Це унікальний майданчик, який щорічно об’єднує фахівців та експертів у галузі сільського господарства.

Вже традиційно на виставці студенти цікавляться, в першу чергу, компаніями, які спеціалізуються на виробництві і продажу засобів захисту рослин.


Цього разу приємно було зустріти випускників нашого факультету, які професійно представляли ринок ЗЗР. Серед них можна виділити Івана Маковкіна і Марію Миронову , які працюють в компанії «БТУ-Центр». Фірма вже понад 20 років створює мікробні препарати для живлення та захисту рослин, що особливо набуває популярності в останні роки. Нещодавні випускники розповіли магістрам про виробництво та екологічну продукцію компанії, побажали успішного закінчення навчання і вдалого працевлаштування.

Наша випускниця Турчак Олена нині працює в індійській компанії Sharda, що спеціалізується на виробництві агрохімікатів. Спілкування студентів з регіональним директором компанії в Україні Сергієм Даценко спонукало магістрів до вивчення іноземних мов.

 

Серед масштабної виставки відбулася зустріч ще з одним випускником нашого факультету Олександром Бортніцьким  , який тривалий час працював в компанії Сингента, а зараз очолює транснаціональну компанію Spraytec, основні виробничі потужності якої знаходяться в Бразилії і Аргентині. Олександр Володимирович розповів студентам про продукцію та інноваційні підходи компанії і також звернув увагу на необхідність вивчення іноземних мов.

 

 
Відбулося знайомство магістрів з компаніями НУФАРМ, STEEFES і НЕРТУС, продукція яких широко відома і популярна серед українських аграріїв і дозволяє вирішити навіть найскладніші технологічні завдання.

Традиційно під час роботи виставки пройшов ряд семінарів, конференцій, панельних дискусій, які з цікавістю відвідали студенти і їх викладач Леся Бондарева .

Доцент кафедри інтегрованого захисту

та карантину рослин

Л. Бондарева

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook