ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ АРНАУТУ ОЛЕКСІЯ ВОЛОДИМИРОВИЧА!

23 лютого 2020 року

Щиро вітаємо з Днем Народження докторанта кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого, кандидата ветеринарних наук,
доцента АРНАУТУ ОЛЕКСІЯ ВОЛОДИМИРОВИЧА!

 

Вельмишановний Олексію Володимировичу!


Від усього серця зичимо Вам міцного здоров’я та життєвої наснаги, професійних успіхів та особистих творчих досягнень! Ваша кропітка робота ‒ це реальний і значний внесок у навчально-виховний і науковий процес як на кафедрі, так і в усьому університеті. Ви користуєтеся заслуженим авторитетом в нашому колективі як відповідальний, компетентний, досвідчений педагог і науковець. Наполегливість, висока самовіддача і постійний пошук ефективних шляхів вирішення поставлених завдань допомагають Вам у діяльності. Нехай накопичений життєвий досвід і мудрість допоможе досягти Вам нових висот, якнайшвидшого здобуття наукового ступеня доктора наук! Нехай збудуться Ваші найпотаємніші бажання і прагнення, збережеться все хороше, що є у Вашому житті і примножаться миті радості, любові та оптимізму.

 


Бажаємо Вам і Вашій родині, щоб Удача, Успіх і Натхнення були вірними супутниками у всіх Ваших починаннях, а здоров’я і благополуччя ‒ у щоденному житті.

 

Від імені колективу кафедри біохімії і фізіології тварин
ім. акад. М. Ф. Гулого завідувач, професор
Віктор Томчук

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook