СТУДЕНТИ МАГІСТЕРСЬКОЇ ПРОГРАМИ «ВЕТЕРИНАРНІ ПРЕВЕНТИВНІ ТЕХНОЛОГІЇ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЗДОРОВ’Я ТВАРИН» ВІДВІДАЛИ МІЖНАРОДНУ ВИСТАВКУ ЕФЕКТИВНОГО ТВАРИННИЦТВА І ПТАХІВНИЦТВА «AGRO ANIMAL SHOW»

21 лютого 2020 року

     В період з 18.02 .– 20.02.2020 року студенти напрямку Ветеринарні превентивні технології забезпечення здоров’я тварин під керівництвом к.в.н., доцента Голопури С.І. відвідали масштабний захід та головну виставкову подію агросектору України – “АгроВесна 2020”, що об’єднує 3 важливі міжнародні виставки: “Зернові технології”,  Agro Animal Show  та “Фрукти. Овочі. Логістика”. 

     На міжнародній виставці ефективного тваринництва та птахівництва Agro Animal Show 2020  студенти ознайомилися із останніми моделями техніки та обладнання для молочних ферм, засобами діагностики, ветеринарними препаратами, можливостями сьогоденної генетичної селекції, репродукції здорових тварин із найвищим генетичним потенціалом, сучасними засобами біобезпеки, новітніми методами годівлі, кормовиробництва та високоякісними білково-мінерально-вітамінними кормовими добавками. Живий інтерес у студентів викликали також, цифрові інновації, автоматизація та механізація процесів обладнання для утримання тварин, технології гноєвідділення та утилізації відходів, вентиляційні системи призначені для господарств, які спеціалізуються на вирощуванні, утриманні та відгодівлі продуктивних тварин та птиці.
    В ракурсі виставки ефективного тваринництва і птахівництва «AGRO ANIMAL SHOW»18 лютого 2020 року відвідали майстер-клас «ОПТИМІЗАЦІЯ МОЛОЧНОГО БІЗНЕСУ» на досвіді ферми ТОВ «Молоко Вітчизни», Сумська обл., м. Конотоп . Метою заходу був обмін досвідом у сфері ведення молочного бізнесу в Україні та пошуків оптимальних методів його контролю для досягнення найбільшої ефективності.
    19 лютого 2020 року взяли участь у 6-му британсько-українському форумі «ЕФЕКТИВНА МОЛОЧНА ФЕРМА». В ракурсі форуму студенти ознайомилися із прикладом успішного досвіду Великої Британії в молочному тваринництві, з веденням сімейних молочних ферм в Україні, доїльним обладнанням та інноваційними технологіями доїння від Milkrite InterPlus в якості інструментів ефективного управління молочним виробництвом, ефективністю молочної переробки у Великій Британії – перевагами Lean методології та впровадженням британського досвіду на українських фермах.
 
 
Доцент кафедри терапії і клінічної діагностики С. Голопура

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook