Відкрита лекція з клінічної діагностики хвороб тварин

20 лютого 2020, 22:27

    19 лютого 2020 року о 1140 в ауд. 109 блок Б відбулась відкрита лекція кандидата ветеринарних наук, старшого викладача Палюх Тетяни Анатоліївни з дисципліни «Клінічна діагностика хвороб тварин» для студентів 3 курсу ОС «Магістр» на тему: «Дослідження органів травлення у тварин».

    На лекції були присутні завідувач кафедри терапії і клінічної діагностики, кандидат ветеринарних наук, доцент В.М. Костенко, викладачі кафедри, доценти: Н.Г. Грушанська, Н.І. Бойко, О.М. Якимчук, С.І. Голопура, О.О. Павелиця, Т.В. Немова, ст. викладач М.О. Маринюк, вільні від занять студенти та співробітники. 
    Підачасллекції студенти мали змогу отримати вичерпну інформацію щодо актуальності даної теми, методів, методики та особливостей дослідження системи органів травлення у тварин різних видів. 
     Присутні на відкритій лекції студенти та викладачі відмітили високий науковий рівень володіння матеріалом, актуальність та сучасність змісту лекції, різноманітність методів та прийомів подання матеріалу, вміння підтримувати дисципліну в аудиторії.
 
Доцент кафедри терапії і клінічної діагностики Немова Т.В.
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook