Якісне навчання починається просто!

21 лютого 2020 року
     Шлях до професійного самовизначення – справа відповідальна. Дехто з наших ліцеїстів мріє стати науковцем, хтось пов‘яже своє майбутнє з підприємництвом, хтось обере інший напрямок, але всім, як майбутнім компетентним фахівцям стануть у нагоді важливі навички: спостерігати, аналізувати та робити висновки, аргументувати свої думки, працювати в команді, втілювати ідеї на практиці, критично мислити.

     У формуванні професійних компетентностей, що є необхідними в сучасному світі, нам допомагає тісна співпраця з провідними науковцями Національного університету біоресурсів і природокористування України.

  

     19-20 лютого для ліцеїстів КЗ ІМР «Ірпінський академічний ліцей НУБіП України» працювали наукові гуртки за такими напрямами:
«ІНОЗЕМНА ФІЛОЛОГІЯ» – Нікольська Ніна Вікторівна, доцент кафедри романо-германських мов і перекладу;

«ОСНОВИ ЕКОНОМІКИ ТА МЕНЕДЖМЕНТУ» – Буряк Руслан Іванович, доктор економічних наук, завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі та Рябчик Алла Володимирівна, доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, кандидат економічних наук;

«БІОТЕХНОЛОГІЯ, ЕКОЛОГІЯ» – Любова Оксана Володимирівна, доцент кафедри молекулярної біології, мікробіології та біобезпеки.

«ОСНОВИ ПРОГРАМУВАННЯ ТА ІТ» – Міловідов Юрій Олегович, старший викладач кафедри комп’ютерних наук НУБіП України.

     У кожного з нас своє уявлення про світ, у якому живемо, і своє ставлення до того, що відбувається навколо. В умовах стрімких змін сьогодення цілком природньо, що діти мають величезне бажання стати хорошими фахівцями з IT-технологій. А для цього необхідно постійно й наполегливо навчатися.
     Особливо цінним є те, що робота гуртка спрямована на розвиток логіки, критичного мислення, просторового уявлення, практичних навичок програмування. Розвиток цих компетенцій, безумовно, допоможе в майбутньому професійному становленні учнівської молоді.

     Висловлюємо щиру подяку професорсько-викладацькому складу НУБіП України за плідну співпрацю на шляху особистісного зростання наших ліцеїстів!

Світлана Березинець,
директор КЗ ІМР «Ірпінський академічний ліцей НУБіП України»

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook