Студент-першокурсник Назар Демидюк: «Майбутні абітурієнти, чекаємо вас на факультеті ветеринарної медицини НУБіП України!»

23 лютого 2020 року
  • Назаре, доброго дня! Розкажи нам, звідки дізнався про НУБіП України та факультет ветеринарної медицини?

     – Дізнався про НУБіП України, ще до того, як вступав у Млинівський державний технолого-економічний коледж у 2015 році. До того ж, за традицією на проведення профорієнтаційної роботи приїздив Данілов Василь Бенедиктович – заступник декана з навчальної роботи, який є випускником, на той час Млинівського радгосп-технікуму. Досить зручно розміщена інформація на сайтах та в соцмережах, де постійно оновлюється інформація.

  • Що для тебе стало вирішальним у виборі навчального закладу?

     – Напевно, найбільше вплинули батьки, особливо тато, який також є людиною ветеринарної справи. Також вагомий вплив на мій вибір внесли друзі-випускники університету та факультету зокрема. Проаналізував усе, переглянув рейтинг ветеринарних факультетів України, зробив висновок та зрозумів, що НУБіП України – саме те місце, яке мені потрібне. До того ж наш факультет в рейтингу знаходиться на 1-шому місці серед факультетів України. Забігаючи на перед, з вибором я не помилився!

  • Назаре, що тобі найбільше сподобалося впродовж цих кількох місяців навчання в університеті?

     – Мені тут все до душі, але можу виділити топ-3 якості, які мені подобаються: 

  1. Подобається бути старостою групи, тому бажаю всім тим, хто має бажання ним стати, перш за все, не боятися відповідальності. Університет дасть можливість удосконалити ваші організаційні здібності та використовувати їх протягом усього життя. 
  2. Також слід виділити роботу викладачів. Саме вони якісно викладають навчальний матеріал. Можна з гордістю сказати: "Професіонали своєї справи!", віддаються роботі по максимуму.
  3.  А третя якість, яка сподобалась – заслуга СО (студентської організації). Справа в тому, що я займаюся футболом. Восени були змагання між факультетами, у яких я теж приймав участь. Мені дуже сподобалось, як студенти нашого факультету підтримували нас, не дивлячись на результат, це реально дуже приємно! Доволі цікавим був "Дебют першокурсника", де моя група виграла цей конкурс. Суть конкурсу в тому, що кожна група перед глядачами має представити себе згідно сценарію: у нас була тема з мультфільму "Бременські музиканти". Варто згадати дійство, яке відбувалося на свято Першого дзвінка, на чолі з ректором Станіславом Миколайовичем Ніколаєнком. Було дуже вражаюче! Особливо, коли першокурсники йшли в колонах зі своїми деканами, а ми, ветеринари, виділялись по-особливому, оскільки були в білих халатах, так би мовити, в своєму повсякденному робочому одязі.

     Увагу в університеті приділяють всьому... Є різні спортивні, мистецькі секції, також на ФВМ відкрились клуби за інтересами, є предметні гуртки. Одним словом – дуже комфортно!

  • Що порадиш школярам, які в цьому році будуть складати ЗНО і обирати заклад Вищої освіти?

     – В першу чергу, бажаю удачі та хороших балів при здачі ЗНО. Хто дійсно планує стати хорошим спеціалістом за фахом, зрозумійте – ФВМ НУБіП України вам допоможе втілити мрію в життя. У нас немає так званої "фейкової" освіти, пари потрібно відвідувати та саме головне – вчитись. Тільки після цього ви можете стати професіоналами омріяної професії! Бажаю всім скласти ЗНО на максимальну оцінку. Ми всі чекаємо вас на факультеті ветеринарної медицини НУБіП України та сподіваємося, що ви поповните сім’ю нашого славетного університету!!!

Розмову вела старший викладач кафедри
анатомії, гістології і патоморфології тварин
ім. акад. В. Г. Касьяненка
Друзь Наталія

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook