Курс лекцій з виховної роботи для студентської молоді НУБіП продовжується

18 лютого 2020 року
     Курс лекцій з виховної роботи, що стартував 12.02.2020 р. викликав неймовірну цікавість у студентів університету, тому організатори та лектори вирішили не обмежуватись читальними залами гуртожитків і продовжили проводити ці заходи в аудиторіях корпусів аби усі бажаючи могли з комфортом послухати лекції на цікаву їм тематику, наприклад остання – пройшла у, повністю заповненій, синій залі третього корпусу.

     Геннадій Ржевський, директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку розповів слухачам про те, як важливо навчити людей діяти під час очікування приїзду працівників швидкої допомоги, як боротись з панікою та грамотно поводитись у стресових ситуаціях, поділився методами самозаспокоєння для зменшення емоційного напруження та як правильно повідомити спеціалістів про ситуацію, яка склалась.

  

     Людмила Куценко провідний фахівець відділу виховної роботи та студентських справ, зосередила увагу студентства на страшних наслідках, до яких призводять погані звички, такі як паління та зловживання алкогольними напоями і, звичайно ж, застосування наркотичних речовин і препаратів.

     В’ячеслав Крупка, директор оздоровчого центру, поділився методами профілактики різних тяжких захворювань, зокрема Короновірусу, нагадав про дотримання правил пожежної безпеки і важливість вміння надати першу, як психологічну, так і звичайну допомогу.

Начальник відділу виховної роботи та студентських справ Анна Хижняк доповідала на тему гармонії людини і світу, розповіла якою є гармонійна, самодостатня людина та безпосередньо про людяність.

  

     Студенти слухали неймовірно уважно та зосереджено, тому вітаємо лекторів з успіхом та з нетерпінням чекаємо нових зустрічей.

Анна Хижняк,
начальник відділу виховної роботи
та студентських справ

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook