Профорієнтаційна робота у Житомирському агротехнічному колежді

14 лютого 2020 року

 7 лютого 2020 року делегація економічного факультету НУБіП України у складі: декан, професор Анатолій Дмитрович Діброва, завідувачкафедри економіки праці та соціального розвитку, професор Олександр Юхимович Єрмаковдоцент кафедри, заступник декана Віталій Володимирович Нагорний та студентка 2 курсу скороченого терміну навчання Кушим Юлія відвідали Житомирський агротехнічний коледж, який має славну історію та авторитет провідного закладу в регіоні.

 

  Метою поїздки була профорієнтаційна робота із залучення випускників Житомирського агротехнічного коледжу до навчання на економічному факультеті НУБіП України. Делегація провела робочу зустріч з директором коледжу, доктором економічних наук Миколою Михайловичем Тимошенко.

 

На зустрічі також були присутні 21 директор загальноосвітніх шкіл Користишівського району Житомирської області. Декан мав змогу розповісти про плідну співпрацю з коледжем та окремо зупинився на інформації про Національний університет біоресурсів і природокористування України та економічний факультет. В подальшому делегація продовжила профорієнтаційну роботу з випускниками економічного відділення коледжу, які навчаються за спеціальностями: економіка, фінанси, облік і оподаткування, підприємництво, торгівля та біржова діяльності і маркетинг. Так, Анатолій Дмитрович Діброва ознайомив майбутніх абітурієнтів з економічним факультетом зокрема та університетом в цілому, розповів про можливості розвитку особистих здібностей студентів на факультеті, міжнародного навчання та стажування, студентські традиції університету. Олександр Юхимович Єрмаков та Віталій Володимирович Нагорний доповнили інформацію декана особливостями навчання, розповів про навчальну та наукову роботу, яку веде кафедра економіки праці та соціального розвитку, про наукові гуртки та які предмети потрібно складати ЗНО для вступу на спеціальність «Економіка».

 

 

На економічному факультеті НУБіП України навчаються випускники Житомирського агротехнічного коледжу, які активно долучаються до профорієнтаційної роботи кафедри економіки праці та соціального розвитку та факультету. Одним із них є студентка 2 курсу 10 групи скороченого терміну навчання за спеціальністю «Економіка» Кушим Юлія. Вона поділилася своїми враженнями про навчання в НУБіП України. Особливу увагу Юлією було приділено перевагам навчання на економічному факультеті, дуже цікаво розповіла про гуртки, студентське життя як в навчанні, так і дозвілля, про бази навчальних і виробничих практик, можливості працевлаштування і підтримку студентів керівництвом університету. 
Багато студентів Житомирського агротехнічного коледжу проявили зацікавленість у перспективах навчання на економічному факультеті НУБіП України.

Будемо чекати наших абітурієнтів на Дні відкритих дверей та при вступі на навчання!

Нагорний В.В., к.е.н., доцент
кафедри економіки праці та соціального розвиту
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook