Міжнародна та господарська діяльність у фокусі ректорату

10 лютого 2020 року
     10 лютого 2020 року відбулося засідання ректорату. Від імені науково-педагогічного колективу, студентства, усіх співробітників університету ректора Станіслава Ніколаєнка проректори та члени ректорату привітали з днем народження, побажали міцного здоров’я, а іменинник в свою чергу пообіцяв, що і надалі буде служити Україні та НУБіП.

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша зупинився на санітарно-епідеміологічній ситуації, яка постійно перебуває в полі зору відповідної комісії. На сьогодні проводяться всі необхідні профілактичні та інформаційні заходи, а стан захворюваності на ГРВІ нижчий, ніж в столиці та в цілому має допорогові показники. Разом з тим сьогодні буде проведений ретельний аналіз відвідуваності та причин відсутності студентів. Триває олімпіада для вступу в НУБіП і від сьогоднішнього дня відповіді на завдання дистанційного туру можна надсилати на електронну адресу приймальної комісії.

     Учений секретар Оксана Барановська доповіла про оновлення ряду положень та регламенту діяльності ректорату – всі вони будуть виноситися на затвердження ректоратом і вченою радою.

     Голова Студентської організації Олександр Павелко повідомив про проведення конференції 11 лютого о 15 годині, де студенти обиратимуть представників у вченій раді університету.
     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук акцентував увагу на завершенні стратегічної програми інформатизації університету, підтвердив отримання штаб-квартирою міжнародного рейтингу університетів QS показників НУБіП для загального рейтингу. Також у фокусі діяльності набір, навчання і організація належних побутових умов іноземних студентів.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко зупинився на поточних ремонтах: у гуртожитку №1 – залишилося облаштувати кухню на 1 поверсі, №9 – встановити двері та відкоси, №6 – триває утеплення горища. У навчальних корпусах №12 – монтаж водостічної системи, а у корпусі №5 – масштабна реконструкція.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін доповів про процедуру проходження акредитації освітньо-наукових спеціальностей, дискусію навколо показників нового рейтингу, розробку положення про роботу разових спеціалізованих вчених рад. На 12 люте заплановано провести наради в навчально-дослідних господарствах щодо підсумків діяльності у січні та планів на лютий.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Сергію Кваші – організувати співбесіди ректора з керівниками факультетів та ННІ щодо стану профорієнтаційної роботи 11 лютого, внести пропозиції щодо проведення року інформатизації в університеті, розробити порядок публічного захисту навчальних планів, провести нараду щодо системи працевлаштування, організувати регулярне проведення ярмарок вакансій. Валерію Іщенку – фіналізувати план ремонтних робіт на 2020 рік, узгодити план реконструкції навчального корпусу №5. Вадиму Ткачуку – забезпечити участь в міжнародних грантах всіх факультетів та ННІ.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook