Результати відкритого практичного заняття з дисципліни «Іноземна мова (англійська)» доцента кафедри англійської філології Христюк С.Б.

7 лютого 2020 року

07 лютого 2020 року о 13:15 в аудиторії 74 навчального корпусу №1 відбулося відкрите практичне заняття доцента кафедри англійської філології Христюк Світлани Борисівни з дисципліни «Іноземна мова (англійська)» зі студентами 1 курсу 1 групи спеціальності "Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії" на тему "Communities". Заняття було проведено відповідно до плану проведення відкритих занять викладачами гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України.

 

Основною метою практичного заняття викладач виокреслила необхідність розгляду концепцій спільнот, їх видів та ролі, а також явища мультикультуралізму, знайомства зі стилем життя, традиціями, звичаями, протоколом спілкування людей, які проживають на острові Анута, в далекій провінції Темоту Соломонових островів, що належить до категорії найбільш віддалених від комунікацій та ізольованих островів у світі, та туристичного раю на Землі – Мальдівських островів, які можуть зникнути вже в цьому столітті, якщо рівень океану продовжить підніматися, враховуючи сучасні темпи глобального потепління.

  

Для реалізації зазначеної мети викладач та студенти мали можливість в дусі поваги один до одного та любові до предмету переглянути відео, виконати ряд вправ, обговорити його зміст, висловити власне бачення та ставлення щодо окресленої проблематики, запропонувати власний дизайн спільноти, почути думки експертів щодо локації спільноти, кількісно-якісного складу та законодавчого базису, перевірити знання тематичної лексики за допомогою роздаткового матеріалу, пояснити термінологію та знайти правильні визначення.

 

Тож, відкрите практичне заняття відбулося у жвавій і творчій атмосфері з використанням інтегрованих методик викладання іноземної мови на високому професійному рівні з дотриманням всіх критеріїв щодо проведення відкритого заняття та заслуговує на високу оцінку.

Анна Агапітова,

старший викладач

кафедри англійської філології

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook