Випускник коледжу Андрій Тарасенко обирає для навчання факультет конструювання та дизайну НУБіП України

6 лютого 2020 року

  Студент Маслівського аграрного коледжу ім. П.Х. Гаркавого Андрій Тарасенко планує продовжити навчання в НУБіП України, на факультеті конструювання та дизайну.

 

C:\Users\Администратор\Desktop\Фото Андрій Тарасенко.jpg

Розкажіть про себе?
– Я проживаю селі Карапеші Миронівського району Київська області, навчаюсь на 4 курсі, за спеціальністю «Автомобільний транспорт». Моя майбутня кваліфікація технік-механік. 

 

Звідки дізнались про НУБіП України?
– Про НУБіП України дізнався від своїх товаришів, які вже навчаються в університеті. Вони розповіли, що після закінчення Маслівського аграрного коледжу ім. П.Х. Гаркавого можна продовжити навчання вже у НУБіП України. Мене особливо цікавить спеціальність «Галузеве машинобудування», освітня програма «Технічний сервіс машин і обладнання АПК». А ще був День відкритих дверей в НУБіП України: ми разом з однокурсниками приїздили до університету та приймали участь у зустрічі з ректором С. М. Ніколаєнком в актовій заліуніверситету; мали зустріч з деканом факультету З.В. Ружилом та заступником декана О.А. Марусом. Нас дуже зацікавила екскурсія по лабораторіях та аудиторіях факультету конструювання та дизайну.

 

Що стало вирішальним у виборі професії ?
– Цю професію мені також порадили обрати мої батьки, коли ми разом з ними почали обговорювати питання про майбутній фах, який би мені подобався і де я міг реалізуватись. Після кількох років навчання в технікумі, переконався: мені подобається спеціальність інженера-механіка і я хочу й надалі розвиватися саме в цій сфері. Також я планую навчатися за Програмоюпідготовкиофіцера запасу на військовій кафедрі університету.

 

Які маєте захоплення ?
– Перед вступом до технікуму у мене було багато різнихзахоплень,але під час навчання в Маслівському аграрному коледжі ім. П.Х. Гаркавого зрозумів, що моїм основним захопленнями є техніка. Моя сім’ї має автомобіль, трактор, мотоцикл і мені надзвичайно цікаво її якісно обслуговувати та ефективно експлуатувати.

 

Яке Ваше відношення до спорту ?
– Я захоплююсь важкою атлетикою. Планую продовжити відвідувати секцію з важкої атлетики в НУБіП України.

 

Про що Ви мрієте?
– Досягти успіху у своїй професії – сервісному обслуговуванні сільськогосподарської техніки. Я рахую, що мої плани можна реалізувати продовживши навчання в НУБіП України на факультеті конструювання та дизайну заспеціальністю «Галузеве машинобудування», освітньою програмою «Технічний сервіс машин і обладнання АПК». 
Також, дуже хотілося б пройти практичне навчання за кордоном, але подальше своє працевлаштування я розглядаю лише в Україні.

 

Побажаємо Андрію успішно закінчити навчання в коледжі та стати студентом НУБіП України!

 

Спілкувався завідувач кафедри
 надійності техніки Андрій Новицький

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook