Педагогічні читання 2020

17 січня 2020 року
    16 січня 2019 р. у ВСП «РК НУБіП України» розпочалися щорічні педагогічні читання з метою підвищення фахового рівня педагогічних працівників.

   Розпочав педагогічні читання Корсун Ярослав Петрович, директор коледжу, заслужений працівник освіти України зі вступним словом.

   До участі у виступах був запрошений Сас Ігор Віталійович, головний фахівець відділу цивільного захисту Рівненського міськрайонного управління ГУ ДСНС України в Рівненській області, який розповів про пожежну безпеку та цивільний захист у навчальному закладі.

   Ковальчук Сергій Васильович, заступник директора з АГР, ознайомив присутніх з приписом щодо порушення вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки.

   Сорока Мирослава Василівна, викладач української мови та літератури зробила доповідь з теми «Державна мова у сфері науки, освіти і культури». ЇЇ виступ продовжила Кристочук Тетяна Євгенівна, доктор педагогічних наук, доцент, і ознайомила педагогічних працівників із змінами українського правопису.

   Немкович Оксана Борисівна, кандидат економічних наук, викладач економічних дисциплін, провела аналіз державного бюджету України на 2020 р.

   17 січня 2020 р. педагогічні читання продовжилися доповідями на актуальні теми.

  Балдич Людмила Володимирівна, методист коледжу, ознайомила педагогічних працівників з порядком підвищення кваліфікації відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2019 р. № 800.

  Якимчук Ірина Олександрівна, завідувач відділення програмування, зробила доповідь з теми «Освіта ХХІ століття: онлайн чи офлайн». Також були підготовлені доповіді на соціальну тематику викладачами Навозняк Людмилою Михайлівною з теми «Soft skills як складова ключових компетентностей та основа для успішної кар’єри» та Лук’янчук Світланою Василівною, з теми «Формування життєвих цінностей особистості: сучасні концепції, програми, практики».

  І на завершення Капітула Ігор Карпович, викладач циклової комісії загальноосвітніх дисциплін, розповів про кризу традиційних форм взаємодії навчального закладу і сім’ї та проведену роботу з батьками студентів коледжу.

 

Людмила Балдич,

методист коледжу


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook