Немішаївський агротехнічний коледж: лабораторія «Харчових технологій в реальному часі» для осучаснення практичного навчання

7 лютого 2020 року
     Сьогодні у ВП НУБіП України «Немішаївський агротехнічний коледж» надзвичайно приємна подія – в урочистій обстановці відбулося відкриття нової лабораторії «Харчових технологій в реальному часі».

     На цю подію приїхала поважна гостя – Наталія Устенко – головний спеціаліст відділу професійної, вищої освіти і науки та інноваційної діяльності департаменту освіти і науки Київської обласної держадміністрації.

     У вітальному слові директор коледжу Володимир Альохін висловив слова щирої вдячності колективу та всім, хто був причетний до створення лабораторії, адже зроблено її в надзвичайно короткі терміни спільними зусиллями наших співробітників. Це майданчик для навчання наших студентів – майбутніх спеціалістів і місце для приємного спілкування.

     Наталія Устенко у своєму виступі зазначила, що вражена позитивними змінами, які відбулися в коледжі і поділяє радість успіхів колективу. Запевнила, що сприятиме популяризації коледжу серед учнівської молоді Київщини, адже колектив дійсно активно працює на розвиток освіти і заслуговує на найкраще.

 

Олена Кищук

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook