Програми підтримки стартапів в агропродовольчій галузі EIT Food Seedbed

31 січня 2020 року
Факультет менеджменту, Варшавський університет

Набір до безкоштовної програми підтримки стартапів в агропродовольчій галузі EIT Food Seedbed (Термін подання заявок до 15.3.2020)
 x

Шановні Колеги,
 
Просимо поширити інформацію про набір до безкоштовної програми підтримки інноваційного підприємництва в агропродовольчій галузі EIT Food Seedbed (https://www.eitfood.eu/entrepreneurship/projects/seedbed). Програма реалізується завдяки EIT Food. Учасники консорціуму - це підприємства, науково-дослідницькі інституції та університети. Консорціум був організований в рамах Європейського інституту інновацій та технологій (EIT), котрий є органом Європейської Комісії. EIT Food - найбільша європейська ініціатива в агропродовольчої галузі, яка впроваджує програми підтримки інновацій для харчового сектору в Європі. Діяльність EIT фінансується Європейською Комісією в рамках програми «Горизонт 2020».
 
Програма EIT Food Seedbed надає підтримку людям, які хочуть створити компанії у сферах пов'язаних з агропродовольчим сектором або вже заснували такі фірми. Бенефіціари отримають матеріальну (навчання та менторство) та фінансову підтримку (покриття витрат на поїздки, пов’язані з участю у проекті, зустрічі з менторами та потенційними клієнтами до 10 000 євро) та грошові премії за кращі стартапи, присуджені EIT Food. Унікальним елементом програми є підтримка процесів перевірки бізнес-ідеї та корисності технічних рішень шляхом структурованого діалогу з потенційними клієнтами (customer discovery process), реалізованого на основі методології, розробленої EIT Food у співпраці зі спеціалізованими тренерами, менторами та за допомогою фінансової підтримки, що пропонується стартапам. Програма проводиться англійською мовою у п'яти європейських містах, розташованих у Польщі, Північній Ірландії, Німеччині, Іспанії та Данії. Команда організаторів включає Королівський університет Белфаста, Кембриджський університет, Орхуський університет, Варшавський університет та сім лідерів агропродовольчої галузі. Детальну інформацію про програму можна отримати за посиланням: https://www.eitfood.eu/entrepreneurship/projects/Seedbed та на веб-сайті : http://timo.wz.uw.edu.pl/Seedbed. Завдяки веб-сайту Ви можете ознайомитись із стартапами, менторами та організаторами, які брали участь у програмі минулого року.
 
Сайт також містить посилання на форму заявки на порталі F6S: https://www.f6s.com/seedbed2020/apply
 
Кінцевий термін подачі заявок - 15 березня 2020 року. Завдяки координації проекту у Польщі, ми наполегливо заохочуємо до участі українські стартапи, науковців та підприємців. Кандидати програми повинні представити інноваційну ідею, яка має потенціал і може внести корисні зміни у способи виробництва, доставки, споживання їжі та переробки відходів, що утворюються в цих процесах. Окрім типових агропродовольчих рішень, стартапи можуть працювати у сферах, що підтримують виробництво харчових продуктів, включаючи: машини і обладнання для сільського господарства та переробки, логістику, упаковку, ІТ-рішення, скорочення відходів харчового ланцюга, бізнес-послуги та соціальні інновації. Програма стосується стартапів на ранніх стадіях розвитку. Саме тому ми особливо заохочуємо науковців та студентів технологічна ідея, яких пов'язана з поточними дослідженнями, а її подальший розвиток вимагає отримання спеціалізованих знань та контактів з потенційними клієнтами у Польщі та інших європейських країнах.
Якщо у Вас є додаткові запитання, зв’яжіться з нами  за допомогою електронної пошти або задайте питання на сторінці: https://www.f6s.com/seedbed2020
З найкращими побажаннями,
К.н. Ольга Пелех та Проф. Кшиштоф Клінцевич
EIT Food Seedbed Warsaw Hub
Факультет менеджменту, Варшавський університет
http://timo.wz.uw.edu.pl/Seedbed
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook