З Днем Соборності України!

22 січня 2020 року

 

 

Шановні працівники і студенти університету!

22 січня вся країна відзначає річницю проголошення Акту Злуки українських земель у єдину соборну державу. Об’єднавча ідея як ніколи актуальна для нашого сьогодення: попри століття неволі та спроби роз’єднання України загарбниками, завжди мусить перемагати державотворча воля українців. Але без нашої волі і праці ми не досягнемо цих високих цілей.

У цей день із особливою шаною згадуємо тих, хто своєю працею та життям відстоював єдність України – Тараса Шевченка та Михайла Грушевського, січових стрільців та київських студентів-героїв, загиблих під Крутами, борців із фашизмом, героїв «Небесної сотні» і всіх полеглих захисників своєї держави – Українців із великої літери. Віримо, що цілісність нашої держави, скріплена кров’ю мільйонів незламних борців, навіки залишатиметься непорушною.

Тож хай на нашій землі панують мир, взаєморозуміння, справедливість та єдність. Адже лише в єдності і злагоді можна досягти споконвічної мети українців – побудови незалежної, соборної, демократичної України в спільноті європейських країн.

Бажаємо всім співробітникам, викладачам і вченим, студентам миру та щастя, здоров’я і мудрості, незламного духу та людської гідності, громадянської активності! Нехай все задумане на користь і благо нашої країни та її люду буде успішно реалізоване. Країна чекає від нашого колективу нової якості освіти, ефективного наукового пошуку, сміливих ідей і проектів по розвитку економіки.

Ми повинні бути гідними місії, покладеної на нас долею. Мусимо підтримати й продовжити героїчні досягнення наших предків, оправдати сподівання і стати гордістю для наших нащадків!

З пошаною,
ректор НУБіП України  Станіслав Ніколаєнко

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook