Володимир Поліщук: освіта, здобута у НУБіП України за спеціальністю «Водні біоресурси та аквакультура», допоможе реалізувати мої мрії

24 січня 2020 року
  • Чому Ви вирішили здобувати вищу освіту?

     – Я вважаю, що вища освіта мені потрібна, бо хочу мати більше можливостей у житті, розвиватись задля свого ж майбутнього, це допоможе отримати кращі умови для професійної кар’єри.

  • Чому обрали саме цю спеціальність і саме НУБіП України?

     – Про НУБіП розповіли друзі, які навчалися в ньому, також багато інформації дізнався з офіційного сайту, я неодноразово був в університеті на Днях відкритих дверей. Дуже добре, що в університеті існують підготовчі курси до вступу в НУБіП, які я відвідую.
     Обрав для отримання вищої освіти Національний університет біоресурсів і природокористування України, тому що цей заклад забезпечує якісну освіту, дає можливість мати сучасну практику та широкі перспективи стажування, а у подальшому, думаю, і працевлаштування. Хочу продовжувати навчання зі спеціальності «Водні біоресурси та аквакультура». Знаю, що ця спеціальність є перспективною, тому хочу стати фахівцем із рибництва і тим самим, розвивати нашу країну. Я розумію, що цей університет допоможе реалізувати мої мрії.

  • Які маєте уподобання, окрім навчання?

     – У вільний від навчання час займаюсь спортом, зокрема футболом та легкою атлетикою.

  • Про що мрієте?

     – Мрію бути мудрою, щасливою людиною, котра насолоджується кожною миттю життя.

  • Чим плануєте займатися після навчання?

     – Планую знайти роботу за спеціальністю в Україні, яка буде приносити мені задоволення, а саме, в розведенні цінної промислової риби.


Бесіду провела доцент кафедри
гідробіології та іхтіології
Марценюк Н.О.

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook